- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Злато или Сребро
Кажете хора какво предпочитате да носите златни накити или сребърни?И какви носите? Мисля че до сега не е имало такава тема и се надявам много форумци да се включат![]()
Сребро - кефи ме повече
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Имаше.. преди 100 години![]()
Предпочитам златото като аксесоар от подобен вид.. но малко и дискретно.. не огромни ланци, не гривни по 2 кила.. или някой стилен пръстен или нещо, което в момента имам около врата.. или златна игла за вратовръзка.. или подобни ръкавели .. или пък златна химикалка - въобще. . подобни малки аксесоарчета..
Сребърният цвят не ми харесва.. но ако се наложи да нося такъв - по-скоро ще бъде платина, не сребро.. но с оглед, че грам платина струва от порядъка на 150 лв, надали ще прахосам четирицифрена сума за аксесоар точно.
srebro.... shtoto az sum murgavichka takava i zlato ne sedi :-!
az po princip obi4am pove4e srebroto, za6toto i e po evtino i na men pove4e mi otiva![]()
Nikoga ne plachi za tova, koeto ne plache za teb!
сребро
srebro
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Ами златото повече ми харесва и ми отива
haresvam beliqt metal-srebroto,bqlo zlato i platina!4ernoto zlato sa6to e hubavo makar 4e o6t ene nalojeno v bg! no jyltiq metal vaob6te ne mi haresva...
Кефят ме и златото и среброто.![]()
Еми от тия двете..сребро..злато въобще не харесвам как седи...Ама иначе нося дървениики,кожа,некфи шарени мъниста
Първоначално написано от pipi`e`golqma
сребро, златото сякаш е за по-улегнали хора... и аз не знам...
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Злато
МИИ НОСЯ СРЕБРО! И ПРЕДПОчИТАМ СРЕБРО!
Аз предпочитам среброто.Някак стои по хубаво,по добре (според мен).Иначе по принцип нося тенекета,вървички,глупости
Срябро разбира се...златото ми бие на манго..
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
srebro![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
=D> и аз така... а жълтото не ми харесва като цвят съответно златни накити ми изглеждат не особено хубяви.. поне за мен... пък и е някакво по-изискано а аз не си падам по такиваПървоначално написано от Crazy_teen4e`f
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
Повече ме кефи среброто![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
сребро,но не нося кой знае колко-само едно котенце на врата и то не е на верижка
и аз повече обичам и нося някви мъниста
сребро