.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi

Kak da si varna biv6iqt??

Zdr na vsi4ki!Iskam da vi popitam ne6to!Mnogo mi se iska da se xvana s biv6eto mi gadje,no toi nqkaksi se darpa!V sa6toto vreme toi kazva 4e uj me xaresva i me kani na disco!Kvo zna4i tova!Help!Da se otkaja li ili da prodaljavam s opitite???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пусни темата в подфорум любов.

Как така се дърпа?!?

Guest
    хубава работа, ама лапешка! хем се дърпа, хем те кани на дискотека... зарежи тая работа! щом и той не знае какво иска ти ли ще му го кажеш?!

опитаи се да бъдеш недостъпна така ще разбереш дали наистина иска да бъде с теб или просто те използва (под недостъпна имам в предвид не прекалено :P )
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

абе стига ве. това е гадно. остави го на мира момчето като не ще. гадно е, честно. момчето като рече не, това значи не. иначе хем за него е дразнещо, хем за тебе недостойно
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми като ти е казал,че нищо не може да се получи между вас,значи че на истина мисли така и нямаш шансове.То наистина не винаги момчетата трябва да праят първата крачка,ама тва кво е ? Хем те реже,хем пък ти вика"Айде на диско" тва момче определено не е наясно кво иска и кво прай.Да не би да очаква от теб да търчиш по него като кученце?Опитай се да го забравиш и да продължиш напред,защото не знам каква сериозна връзка би могла да очакваш с момче с такова поведение

Супер фен
    Ми що да не отидеш на дискотеката!Давай прави си шоуто!!!!!

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    =D> =D>

Голям фен
    Мии и тоя незнае кво иска.. Хем те харесва,хем се дърпа.
    И мойто мнение е да се държиш малко по недостъпно.Така най-добре ще видиш дали му пука за теб.Нека той направи крачката,ако наистина държи на теб,а не ти до му ходиш по гЪза и да му се натискаш..

Цитирай Първоначално написано от Diabolic^Angel
    Хаха да тва беше добро. Мисля че не е дотолкова влюбен и сигурен в себе си щом се дърпа.Не ти пречи да продължаваш да опитваш.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Thanks na vsi4ki! :P :P
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Мии и тоя незнае кво иска.. Хем те харесва,хем се дърпа.
    И мойто мнение е да се държиш малко по недостъпно.Така най-добре ще видиш дали му пука за теб.Нека той направи крачката,ако наистина държи на теб,а не ти до му ходиш по гЪза и да му се натискаш..
    Съгласна съм . Къв е тоя пиклио междо другото ? Като реши какво иска - тогава да те вика
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от maily
    Thanks na vsi4ki! :P :P
    И все пак какво реши?

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята

Re: Kak da si varna biv6iqt??

Цитирай Първоначално написано от maily
    Zdr na vsi4ki!Iskam da vi popitam ne6to!Mnogo mi se iska da se xvana s biv6eto mi gadje,no toi nqkaksi se darpa!V sa6toto vreme toi kazva 4e uj me xaresva i me kani na disco!Kvo zna4i tova!Help!Da se otkaja li ili da prodaljavam s opitite???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    Щом те кани на дискотека значи и той има някакви чувства към теб

и не си му безразлична,може би той иска да ти предложи или пък да

поизчакате малко докато се обвържете!Съвета ми е да не продължаваш с опитите,то сам ще си дойде момента,когато ще си станете гаджета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си