.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    kristin4eto
    Guest

Hora, pomognete mi! Vlubena sum.

Zdr na vs! Vlubena sum v edno mom4e ot na6ia klas , no ima edin problem. Vsi4ki momi4eta mu se lepqt kato p4eli na med. Vsi4ki smqtat 4e te sa adski gotini i bukvalno mu se natiskat. Ama az ne moga da mu se natiskam. Kakvo da pravq kato ne moga da spra da mislq za nego?

Guest
    Ми натискай му се и ти.Обаче го накарай да почувства,че това не е само ей така за спорта или направо му го кажи.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    E не е задължително да му се поднасяш на тепсия!Просто се опитай да го привлечеш по някакъв начин като използваш качествата си.Опитвай се да прекарваш повече време с него,търси повод да общуваш с него и да му покажеш че ти си по-различна от останалите.Не всички момчета харесват лесните момичета.Просто заложи на плюсовете си,характера и чара си

Еми влез му под кожата. Покажи му първо , че имаш нещо към него и после му се направи на недостъпна . Флиртувай с него ( ама не са се прайш на курва)и после се прай че не ти пука.. и така
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    E не е задължително да му се поднасяш на тепсия!Просто се опитай да го привлечеш по някакъв начин като използваш качествата си.Опитвай се да прекарваш повече време с него,търси повод да общуваш с него и да му покажеш че ти си по-различна от останалите.Не всички момчета харесват лесните момичета.Просто заложи на плюсовете си,характера и чара си
    Напълно съм съгласен.

s vsi4ko kazano do tyk sum suvsem suglasna a az su6to bix te posuvetvala da se pointeresyva6(ako vse o6te ne si)za negovite interesi,xobita....taka 6e imate priqtni temi za razgovor iznenadai go s tvoite poznaniq po negovite interesi (no budi samata sebe si.ne se pravi na takava,kakvato ne si) aide i yspex \/
    Живей сега,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    mi poiz4akai malko i sigorno 6e mu pisne ot drugite i 6e doide pri teb
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    Няма лекарство за твойта болест.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Проучи какво му прави най-голямо впечатление в едно момиче и убий конкуренцията с това )
    Всъщност - обикновено момчетата, на които най-много се лепят момичетата от класа, не струват, така че добре се замисли дали има смисъл
    Успех!
    Животът е прекрасен

Голям фен
    mi poiz4akai malko i sigorno 6e mu pisne ot drugite i 6e doide pri teb
    __________________________________________________ _______
    SAGLASNA
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Emi ko da napraish ,vikni go nastrani i mu kaji kakvo chuvstvash kam nego.. ako nishto ne stane pone nqma da se muchish che ne si opitala i shte ti e po leko...kasmet!

Maiko mila sri neiskam da sam grub ma ti siiiiiiiii v takqv sluchai si

Еммм и аз мисля,че първо трябва леко да пофлиртуваш с него.Когато той се заинтригува се прави на недостъпна,но не прекалявай..просто за да е по забавно.И той сам ще ти падне в краката
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

purvo se zanimavai s nego ama taka 4e da mu mine prez uma 4e izpitva6 ne6to i posle se pravi na nedostupna
    6te ti se lepne ta............

Супер фен

Re: Hora, pomognete mi! Vlubena sum.

Цитирай Първоначално написано от kristin4eto
    Zdr na vs! Vlubena sum v edno mom4e ot na6ia klas , no ima edin problem. Vsi4ki momi4eta mu se lepqt kato p4eli na med. Vsi4ki smqtat 4e te sa adski gotini i bukvalno mu se natiskat. Ama az ne moga da mu se natiskam. Kakvo da pravq kato ne moga da spra da mislq za nego?
    Типичната ситуация!Местния /в ситуацията в класа/ плейбой се направил на гъзар и наивните момичета му се лепят...Миличка той винаги ще си остане плейбой!!!Никой от вашия клас няма да го има за повече от една седмица...Просто се откажи от него...

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    hm...ponqkoga mom4etata obi4am momi4eta koito sa po estestveni mili ...ne naduti to4no kato teb az ne moga da ti pomogna za6toto ne poznavam, negoviq harakter...nadqvam se oba4e ne6tata da se podredqt =D>

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14

kristin4eto
    Guest
    blagodarq vi za suvetite! No tezi momi4eta sa edna grupi4ka. I az trqbva da vlqza v tqhnata grupi4ka za da stana eventualno gadje s nego. Da ama tqhnata grupi4ka prosto otvratitelno ligava. A i ne moga da si ostavq priqtelkite samo zaradi nego. Mai i az samta neznam kakvo iskam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си