.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    slivkata
    Guest

Na 16 sam i daje ne sam imala gadje

Mislite li che sam zadrastena? Nikoga ne sam imala gadje. Ne sam se svalqla s nikoi. Prosto nishto,nqkoi na moqta vazrast sex pravqt,az merak imam,samo mi trbva tochniq chovek. Kak da zapocha da se razkrepostqvam i da ilizam s poveche momcheta,ot kade da se zapoznavam s tqh,che da imam shans?

Супер фен
    Е не може да не си се загледала по някой в училище (да речем)...това,че не си имала гадже не означава,че си задръстена,а че не си имала достатъчно кураж Как да се разкрепостиш....е сега не е необходимо да си няква к*рволетина,за да те харесват!Бъди себе си и просто в мъжка компания не губи ума и дума
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Re: Na 16 sam i daje ne sam imala gadje

Цитирай Първоначално написано от slivkata
    Mislite li che sam zadrastena? Nikoga ne sam imala gadje. Ne sam se svalqla s nikoi. Prosto nishto,nqkoi na moqta vazrast sex pravqt,az merak imam,samo mi trbva tochniq chovek. Kak da zapocha da se razkrepostqvam i da ilizam s poveche momcheta,ot kade da se zapoznavam s tqh,che da imam shans?

Е пак защо да си задръстена? Просто не си като почти всички момичета,които скачат на всичко живо Колкото до секса-всяко нещо си има време Що се отнася до разкрепостяването просто бъди каквато си,не се прави на нищо повече или по-малко а пък момчетата сами ще доидат -не ги мисли :P
    When you dream anything can happen.

ГолемСРАМ
    Guest
    Брей!И аз теи...Само дет сам на 14 и сам момче...Ма аз сам теи шот мн ма исрам треа се бутам с по-нахаканите си приятели че некои момиче да ма вии...Треа се 'нахакам' .

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ГолемСРАМ
    Брей!И аз теи...Само дет сам на 14 и сам момче...Ма аз сам теи шот мн ма исрам треа се бутам с по-нахаканите си приятели че некои момиче да ма вии...Треа се 'нахакам' .
    тва е простотия
    да се "нахака" да го харесат
    ти си смешен бе брат :P

а по темата ем някаде да пише кога трябва да си намериш гадже
    не съм видял в 10те божи заповеди кога трябва да имаш гадже
    нз според мене няма нищо лошо и срамно \/

Голям фен
    Град
    sofia
    bojeeee vuob6te ne si zadrustena we kak ti doide na akula da go kaje6.tva 4e ima nqkoi mom4eta kudeto ne mogat da te zabelejat si e tehen problem. mn vajno kato nqma6 gadje da ne e do6ul kraq na sveta???E da vqrno si e 4e si ima6 nujdi oba4e ima vreme ne burzai se nqkoga 6te imam a i mn se sumnqvam 4e ne izglejda6 dobre a ako gre6a moje6 da se promeni6 malko vun6no za da te zabeleji nqkoi

ani4ka18

не се тревожи толкова много аз за първи път тръгнах с момче на 18 год.(тоест тази година), но пък виж връзката ми е настина сериозна. ходим от 7 месеца. да ти кажа всичко първо ми беше с него- секс, свирки и т.н. но пък не съжалявам. сега ми дошло времето, като е така ОК!
    НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И ТИ ВСИЧКО ПО РЕДА СИ! УСПЕХ!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    и аз така си мислех преди година и нещо....но така се получи, че на 16 ми беше и първата целувка и си загубих девствеността и имам сериозна връзка,точно днес правим 1год заедно,а някога си мислех,че това на мен няма да ми се случи...ама видях,че не съм била права за щастие

Глупости,мацка,не си задръстена.И кво като никога не си имала гадже?Спокси,има време за всичко!Няма се плашиш Ще си намериш и ти точния човек,не се безпокой.Просто трябва да се отпуснеш.

за всеки пътник си има влак ;]]]
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    и аз така си мислех преди година и нещо....но така се получи, че на 16 ми беше и първата целувка и си загубих девствеността и имам сериозна връзка,точно днес правим 1год заедно,а някога си мислех,че това на мен няма да ми се случи...ама видях,че не съм била права за щастие
    CHESTITO ! neka oshte mn vreme ste zaedno a po temata gluposti nz kak moje da si pomislish che si zadrustena prosto za vs si ima vreme i mqsto f slucheq i tochniq chovek ne barzai toi sam shte doide pri teb!
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Има момичета, които са по на 20 години и не са правили (дори и гаджета не са имали), но не са "задръстени" в този смисъл, който използват "отворените" - просто може да се притесняват от темата "секс"; да не се чувстват готови; да търсят "точния човек" или друго подобно - това не ги прави задръстени.
    Просто спри да се притесняваш - говори, общувай, подбирай приятелите си, не се комплексирай от това, че някои са имали по сто хиляди гаджета - това не ги прави повече хора, отколкото ти може да си - БЪДИ ЧОВЕК. Останалото - с времето и търпението (когато обичаш имаш търпение да чакап, да помагаш, да подкрепяш, насърчаваш, излушваш, да се интересуваш от чувствата на любимата си, ДА СЕ ГРИЖИШ).
    Успех (в живота)

Град
    CCCP

Re: ani4ka18

Цитирай Първоначално написано от ani4ka18
    не се тревожи толкова много аз за първи път тръгнах с момче на 18 год.(тоест тази година), но пък виж връзката ми е настина сериозна. ходим от 7 месеца. да ти кажа всичко първо ми беше с него- секс, свирки и т.н. но пък не съжалявам. сега ми дошло времето, като е така ОК!
    Вслушай се в този съвет --->

Аз мисля че трябва да се вслушаш в горните съвети и да изчакаш ... имам предвид да изчакаш момента когато някое момче ще се поинтересува от теб ....
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: ani4ka18

Цитирай Първоначално написано от CCCP
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka18
    Вслушай се в този съвет --->
    awe i taka ne stava....ani4ka18 kazva taka,zashtoto veche e ot drugata strana i razlikata e ogromna .... btw az se namiram v pochti syshtoto polojenie kato avtorkata na temata,s nqkoi izklucheniq,che v nikoi sluchai ne se smqtam za zadrystena,imam super mn priqteli momcheta,koito se chudqt kak momiche kato men si nqma priqtel,obache .... fakt.....mn mn tyjen fakt..... taka che milichka nqmam nikakva ideq kakvo bih mogla da te posyvetvam,moje bi tr da izchakame i vs shte si doide s vremeto,inache ne vijdam kak.....aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    внимавай че повечето момчета са супер тъпи и ограничени селяни, обикновенно се познават по тъпият поглед, тъпата изрусена прическа и сребърният ланец на врата. иии повечето слушат чалга и "шибат пички". стига съм дърдорил

Guest
    nqma vuzrast za tova. ostavi vsi4ko da sledva normalniq si hod. az bqh na 20 kato namerih moq 4ovek. predi tova mom4etata vse ne mi haresvaha. vsi4ko purvo mi be6e s nego. ne sujalqvam, 4e 4akah tolkova. a po vuprosa kude da gi sre6ta6- izlizai pove4e, moje nqkoq priqtelka da ima gotin prat, bratov4ed ili prosto priqtel. neka te zapoznae, ako ne ti haresa toi, moje da stanete prosto priqteli, toi da te zapoznae s negovata kompaniq i taka 6te ima6 po-golqm 6ans da sre6tane6 tozi, koito iska6. vsi4ko si ti e nared. na vseki vremeto mu idva po razli4no vreme. da ti kaja, 4esto 4akaneto si struva kusmet i gore glavata!

Guest
    аз съм ти мъжкия вариант Нз дали ти и аз ( надявам се че и други има ) сме смотани обаче със сигорност това е комплексиращо

Много по-добре е да кажем първото ти гадже да е малко по-късно,но да е свястно,отколко много гаджета още на 12 и всичките пълни сульовци,които само те карат да страдаш.Мисля че сама си направи изводите.Според мен проблема при теб е повече на психическа основа , отколкото за външен вид и тн.Нали знаеш,че за всеки влак си има пътници и щом досега не си срещнала подходящия,значи момента наближава.А и те тези момчета няма да паднат от небето,потърси ги сама.Мисля ,че си достатъчно оправна за да се справиш със ситуацията и 100% съм сигурна че след няколко месеца ще се чудиш на сегашното си състояние и ще си на съвсем друго мнение!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О да не ти пука.Аз на 16 бях доста дебело и притиснително същество-нищо общо със сега.Нямах си гадже,не бях целувала момче и си бях харесвала само един човек,но той не ме вързваше,а и аз не знаех как да подходя! Първото ми гадже беше почти на 18,даже гадже е силна дума.После имах още едно,но също мимолетна история и чак на 19 срещнах моя човек. до тогава се чудех и маех защо мога да забия всеки пич по дискотетите,но не мога да имим връзка като хората. Е сега имим такава-утре правим 20 месеца заедно, с този човек направих почти всички неща за първи път.само дето първата ми целувка не беше с него,за което много ме е яд. не бързай! Няма смисъл.Ще откриеш човекът рано или късно и ще си много по-щастлива от тези,които на 16 са спали с 10 момчета да речем. Само имай търпение!

Sakam da ti kaja
    Guest
    epa sigurno si mnogo grozna i debela,a?

Guest
    zadrastena moje bi ne.no staromodna sas sigornost.moje bi tva ti e problema.ako ne moje6 da ima6 gadje otdai se na u4eneto.taka pone 6te postigne6 nqkvi visini v jivotejavascript:emoticon('')

Guest

Хаа мацко, ела тука при мене да видиш кво значи гадже...
    sniper.records@gmail.com

tva 4e ne si imala gadje dosega ne ozna4ava 4e si zadrustena.... prosto qvno o6te ne si namerila to4niq 4ovek...moq suvet e da bude6 sebe si a kakto se kazva za vseki vlak si ima putnik taka 4e ne se pritesnqvai
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

а бе има хора дето цял живот са нямали

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си