- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Male taq da vi e poznata?
az sam potrebitel v toq forum ama nqma da napi6 koi.ta taka da se vyrnem na temata q vijte e taq http://www.sladur.com/www/Detailed/60988.html i mi kajete poznata li vi e ot nqkade?tfa slu4aino ne e li stesnitelnata??!?!ili po to4no neinata priqtelka-xaxaxa pi6a tuka za da go pro4etat si4ki !!!!!!are poi6ete kfo mislite??
Доста е грозничка, май и дебела. Прилича на една - Стаси Дисгогрето, бяхме в един клас. Прави се на лесбийка, за да бъзбужда момченцата, които ровят из сайтовете на запознанства...забавно. Иначе не знам коя е.
malee ebati tu4a 6te stana gei sled kato q vidqh taq !!!! male mnogo e zle -debela grozna i nz kfo o6te tlusta kurva!!!!!! a ako tfa naistina e stesnitelnata(ne se pi6e taka ama nz to4no kak) male mnogo e zle ako e tq!!!
Мисля че вашата злоба е напълно излишна. Нека някой да ми каже защо правите това... за да се почувствате добре на нечий гръб? Аплодирам малодушието ви.
Въпрос на мнение
do Deqni4 ti neznae6 tq na kfo prae6e vski4ki po malki v toq forum a ne i samo po malkote tq gi obijda6e i kfo li ne!!!!za tfa go prava!za tfa kazvam 4e e typa kurva
@xaxaxaxa, тогава твоя е вината че се връзваш на нейни провокации.
Ако тя е заядлива бамбина, просто я игнорирай.
Не си ли чувал че глупакът се побеждава с мълчание?
Стеснителната от форума беше мъж и ви ебаваше яко![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
хахахахаххахахаха рулирате момчета.. глеате некфи мизерни сайтове, вместо да се поразходите и да потарсите..
хахаха еми кфот искат ше си праят..Първоначално написано от Анонимко
xAx taq e mn gotina!men pyk me kefi!mn qko vsi4ki gi narejda ako e tq de!macka!!!
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Vijte az ne sam s/u mnenieto na mom4eto koeto napisa 4e bila tupa kurva no toi za6to smqta taka kato nito q e vijdal nito znae 4e e stesnitelnata nito q poznava ne moje da kaje6 za momi4e koeto ne poznava6 kakva e a do tezi snimki ne mislq 4e trqbva da budat poblikuvani po internet a i tova govori za tova momi4e ne mislq 4e 4ovek koito se samouvajava moje da si pokazva tqloto na cqla Bg ako moga taka da se izrazq tova e moeto mnenie![]()
LuBovTa E sLqPa!!!
xaxa vsi4ki snimki sa i ot krysta nagore tas mai sha napredne sam s cicite si a i e grozni4ka i debela