Moje da vi e sku4no, no imam nujda da raskaja svoqta istoriq...
Toi se kazva P., s nego se zapoznah predi 6 godini, bqhme zaedno godina i polovina i vsi4ko be6e kato v prikazaka...no esetestveno be6e prekaleno hubavo za da produlji po dulgo vreme, a i az ne mu davah tova ot koeto ima nujda (no i az bqh malka) i toi skusa s men, az plakah dulgo i toi me sujeli i pak se subrahme i tova ne be6e za dulgo...
Doide lqtoto i az trqbva6e da hodq ne selo, i to4no kogato zaminah sled nqkolko dena toi mi zvunna i mi kaza 4e ne iska da e s men pove4e, az bqh susipana-ne mojeh da qm, da spq i postoqnno si sedqh v staqta dokato edin den re6ih 4e 6te izlezna navun i 6te otida do edin hotel da zakusq tam, re6ih 4e poguvorkata "Klin-Klin izbiva" e vqrna i re6ih da buda s edno mom4e ot Varna, vliubih se v nego i be6e mn hubavo, zabravih P., no samo dokato se vurnah v Sofia i ne go vidqh pak.
Kogato me vidq be6e "O4arovan" ot krasotata mi i iska6e pak da sme zaedno, re6ih da mu dam pak 6ans, no na drugiq den toi mi kaza 4e si ima druga, i taka az re6ih 4e pove4e nqma da mu davam 4esta da se podigrava s men.
Namerih si gaje bqhme 6tastlivi 2 meseca dokato P. pak se poqvi ot nqkaude, pak mi kaza 4e iska da e s men, skusah s gajeto si i trugnah po nego, sled edna sedmica vruzka toi skusa pak s men, i az pak go "namrazih" i se subrah s gajeto si i taka po4ti prez mesec 6 godini.
I do sega az se pravq na palq4o za da moga da go imam za malko...
I sega i dnes6nata istoriq...
Predi dva den trugnah s nai-dobriq mu priqtel, za da moga da mu pri4ina i na nego bolka (vupreki, 4e tova nqma6e dastane, za6toto toi ne izpitva ni6to kum men)
za purvi put. P. razbra v4era 4e sme gajeta s G. i s G. re6ihme 4e 6te hodim v kafeto na tqhnoto u-6te za da moje da sme po-dulgo vreme zaedno.....noooo P. izrevnuva i po4na s negovite mili pogledi.....i az pak se rastreperih cqlata, no otidoh na u-6te i ne6to mi pri6traka i re6ih da zvunna na P. i ot duma na duma toi ve4e pak me be6e razplakal i si hvanah purvoto taxi i otidoh do tqh govorihme si dulgo i mi kaza 4e ne me obi4a a mn obi4a biv6ata si prqtelka i 6te se subirat pak....na men ne mi stana kofti za6toto ve4e ne moje da me zasegne s takova ne6to, po4na da mi govori, 4e trqbva da vnimavam da ne naranq G. za6toto e mn 4ufstvitelen, no nemoje6e G. da ne razbere 4e sum oti6la do P. i za tova mu zvunnah i mu kazah 4e sum v P. toi se razplaka po telefona i mi stana adski kofti, no ne mojeh da spra da mislq za P.
Trugnah da celuvam P. i toi me popita za6to go pravq i az mu otgovorih, 4e imam nujda ot celuvkite mu, i toi me nagrabi i po4na da me celuva adski strastno....
Sled malko doide i edna priqtelka na sestra mu i toi mi kaza:
- Tova mi vtorata liubov, moje6 da si hodi6...
Az stanah i si trugnah po4ufstvah se ujasno, sled tova G. mi zvunna i mi kaza 4e iska da se vidim i az se suglasih vidqh se s nego toi se razplaka pred men i na men mi stava6e vse po kofti.
Nai-nakraq se pribrah iistrih ot vsqkude nomera na P. (ne go znam na izust)
no sega me e strah 4e nqkoi den 6te imam nujda da go 4uq no nqma da moga.....
Kakvo da pravq, kak da si go izbiq ot glavata ili po to4no koga nai-nakraq 6te namerq 4oveka koito da obi4am pove4e ot P. za da moga i az edin den da mu kaja- Mainata ti-Obi4am nego...?
Sujelqvam ako istoriqta mi e tupa no nqistina imah nujda da vi q raskaja, za6toto se 4ufstvam adski naranena za poreden put, no kakvo da napravq kato go obi4am i ne moga da mu otkaja da se vidim