- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dali zna4i ne6to?
w nowo u4ili6te sym ot na4aloto na godinata.wednyv izlqzoh s pr kym ndk-ato i tam widih edno mom4e ot u4ili6te s nqkwi negowi priqteli.bqhme sedali na edna pejka to4no s/u tqh,w naa4aloto ne go zabelqzoh i sled tfa kato trygnahme da stawame 1 pr mi wika 4e nqkaf potoqnno me zqpa i towa be6e edno mom4e ot sysedniq klas.ottogawa w u4ili6te postoqnno me gleda i nabludawa,nqkaksi tyrsi na4in wse da e po blizo do men i sym go zabelqzal,ne se poznawame mn no prosto me se zagowarqli ej taka.Dali towa 4e postoqnno obry6ta pogled sled men i wse gleda da e s negowite priqtelni na na6iq etaj(ne s emestim) zna4i ne6to|?dali m hareswa?prostom mi e intersno ne 4e go hareswam...
Emi to nqma znachenie dali go haresvash ili ne zada ti e interesno da razberesh,no qvno se opitva da bude po-blizo do teb i iska da te zagovori obache nqma smelost!Takache spored men trqbva da otidesh do nego da se zapoznaete i taka ot samosebesi ako toi te haresva moje da se poluchi neshto,obache ot edna strana moje samo da go kefish,a toi da si ima gadje,no po-vuzmojno e da te haresva taka che hodi pri nego zapoznaite se i ot tam shte trugne vsichko! \/ YSPEX!!
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Очевидно не е безразличен към тебе...... все пак ти обръща внимание, нали?
Ако мислиш, че във форума някой ще успее да ти даде отг на "dali zna4i ne6to?" леко се лъжешСега, мн ясно, 12-13г. момичета ще почнат да съветват "ходи поговори с него, 100% те харесва"....... Лично според мене, след като "prosto mi e interеsno ne 4e go hareswam..." е най-добре да не му обръщаш внимание. Иначе, щом толкова те гледа значи има интерес кам тебе........
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Вероятно си му симпатична,изпитва нещо към теб,може и да е само привличане щото не те познава лично,но все пак е нещо.Както и да еМи щом не го харесваш,просто няма смисъл да се интересуваш от него и да му обръщаш внимание,защото така той ще почне да таи напразни надежди...
Може и да значи нещо!Трябва да се запознаете "Официялно" и да се сближите,после да му кажеш,че го харесваш!!! ХАЙДЕ УСПЕХ!
tova e nai razumnoto predlojenieПървоначално написано от Krem4eto
=D>
Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!