Zdraveite ! smqtam 4e imam nujda da spodelq tova koeto se slu4va s men i se nadqvam da me posyvetvate kakvo da pravq .. zna4i .. s edno mom4e sym ot dve godini no prez tezi 2 godini sme se razdelqli uj da si ostanem samo pritqteli no ne uspqvame tyi kato iskame da sme zaedno i otnovo se sybirame.. minaloto lqto bh v gyrciq a toi tuk v bylgariq ottogava nastypiha dosta promeni .. poqvi se i drugo momi4e... toi mi kazva 4e kato e s neq si misli postoqnno za men .. no vse pak ima nqkakvo privli4ane kym neq koeto ne moje da obqsni ... nie s neq se poznavame otno6eniqta ni sa dobri tyi kato ne mislq 4e tq vinovna za tova 4e toi iska i dvete ni ... misylta mi e druga ... kogato sme zaedno se karame tvyrde 4esto no lo6oto e 4e na nego ne mu pravi vpe4atlenie tyi kato znae 4e sled polovin 4as vsi4ko otminava i pak 6te se pregyrnem i 6te se dyrjim taka vse edno ni6to ne se e slu4ilo .. v moment na qd se naranqvame s dumi koito mi se zabivat v syznanieto .. povqrvaite mi strashno mnogo go obi4am... toi e 4ast ot ejednevieto mi ... zaedno izlizame prosto toi e 4ast ot kompaniqta mi i nemoga da ne go vijdam iskam da sym s nego toi sy6to iska no i dvamata imame nedostaci koito nasposledyk pravqt sre6tite ni neponosimi ... semeistvoto mi mnogo go uvajavat negovoto sy6to mnogo me haresvat ... ima ve4eri kogato toi spi v nas ili az v tqh nqma po hubavo ot tova da se sybudish do 4oveka kogoto obi4ash pove4e ot samata sebe si no .. prosto naposledyk se karame neprekysnato i to za drebni ne6ta .. toi se drazni kogato izlizam s drugi hora az se opitvam da mu obqsnq 4e tova 4e izlizame ne zna4i ni6to prosto sa mi priqteli koito ne moga da prenebregvam no i az sy6to go revnuvam i mislq 4e s osnovanie tyi kato toi prez sedmicata izliza s tova momi4e za koeto vi kazah zaedno s neinite priqtelki ... dano ne vi prozvu4i malko egoisti4no no iskam da e samo moi no kato mu pokaja 4e se draznq i se karame zashtoto toi po4va da mi obqsnqva 4e ne sym se promenila i 4e go revnuvam ot vsqka sre6nata a za men te ne sa slu4aini hora.. vse pak predi sa bili zaedno .. ( bili sa gadjeta s tova momi4e.. ako moga taka da se izrazq) imali sa i sexualen kontakt... prosto me boli zashtoto toi ne osyznava 4e pogubva na6ata vryzka kato se poddava na neinite kaprizi koga tq iska da se vidqt i t.n. molq posyvetvaite me kakvo da pravq kak da postypq .. ne iskam da se karame tolkova 4esto i to za takiva drebolii kakvo li ne sym probvala dori da se razdelih s nego opitah se da go zabravq no prosto tova e nevyzmojno vse pak tova sa 2 godini a d ane govorim 4e predi tova otnovo bqhme v edna kompaniq... molq daite mi syvet iskam da sym s nego i da e samo s men a sy6to i tezi karanici da otminat znam 4e ne moje vsi4ko da e idealno no pone po malko da se karame .. spored vas vyv koi e gre6kata i kakvo trqbva da se promeni ? Mnogo vi blagodarq predvaritelno