Az shte ti kaja kak zabravih momcheto koeto obichah mnogo i bqh s nego 5 meseca i kak sreshtnah moito bebche...Znachi i az si mislih kato tebe che nqma da go zabravq,misleh go edna godina,e ne e kolkoto tebe,no pak e neshto..
Kogato trygnah s Bebetu oshte misleh za toq bivshiq mi i s nego bqhme taka lyji,obich,celuvki,sex...
i taka trygnah s bebcheto mi i go ignorirah,iztrih my nomera kogato se seshtah za nego ne izbivah misulta za bivshiq mi a prosto sedqh i misleh i se zamislqh zashto po-dqvolite mislq za nego..imam dobro i strahotno momche za nego..ponqkoga si lejah v legloto i misleh za bivshiq mi no sled sekyndi se zamislqh nad nqkoi hybav moment s gajeto mi i si pravih sravnenie mejdy tqh ..i taka postepenno za ne mnogo kratko vreme razbira se az go zabravih,nito pisha s nego,nito my se obajdam(az i nomera ne my znam veche) a sym shtatsliva..
Zatova moqt syvet e prosto hvani si nqkoi i kogato se seshtash za P. prosto si pomisli za segashniqt ti priatel..spomni si nqkoi moment ot denq v koito ti e bili mnogo veselo,nqkoq strastna celuvka,nqkoi romantichen moment...izlizaite s gajeto si pochti postoqnno prez denq,ako mojete i prwz noshta,obajdai se na gajeto ti i taka posteppenno shte vidish che se polychava...ne kazvam che shte e lesno,no ne i nevyzmojno...