- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moqta Istoriq
ei kak moje6 da mu pozvolqva6 taka da te manipolira,da te izpolzva kogato mu skimne...tva sa 6 godini...prez koito toi ne e sprql da si igrae s tebe...tva e golqma gavra nedei da mu pozvolqva6.i s koito i da tragne6 na nego nqma da mu stane kofti(6tot az ot tova koeto pro4etoh si tragnala s nai-dobriqt mu priqtel za da mu stane kofti)no i ti samata kaza 4e ne mu s tanalo...emi dam kak 6te mu stane ako pone malko te yvajava6e(koeto e nai-malkoto koeto moje da napravi)ami 4estno kazano nz kak moje6 das i go izbii6 ot glavata...abe probvai s nqkoe mom4e da se zadarjite pove4e ot 1-2-3 meseca moje da obikne6 tova mom4e i da zabravi6 tozi P(no sam sigurna 4e edno ne6to nqma da zabravi6 bolkata koqto ti eprri4inil)
am...jivota...vremeto 6te ti pokajat na kade da tragne6...no za sega nedei da sevijda6 s nego kolkoto i da ti se iska...i tn...
kasmet i dano nameri6 mom4e koeto da go obi4a6 tolkova kolkoto nego si obi4ala \/
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"