Hora, znam 4e 6te vi razo4arovam mn, no v4era pak bqh tam v tqh za6toto nqma6e koi da doide s men na edin RD i toi kaza 4e 6te doide s men i kogato vlqzoh v tqh vidqh G. i P. sedqha i me gledaha men mi stana mn kofti, no P. doide pri men i mi kaza:
- Ako ima6 ne6to da mi kazva6 ne 6to v o4ite mi go kaji sega...
az vuob6te neznaeh za kakvo stava na vupros i mn skoro razbrah 4e G. mu e kazal 4e az sum govorila protiv nego i tn i P. mu vqrva na nego a ne na men...na men mi stana ujasno doreva mi se no se durjah zdravo na krakata si hvanah G. zabih mu edin 6amar i mu kazah samo 4e e postignal celta si da me skara s P. i toi se usmihna.
P. kaza 4e ne iska da me vijda i 4uva pove4e za6toto sum go bila lugala postoqnno i ne mojel da mi ima doverie.
Sled tova edin priqtel na P. doide v tqh i trugnahme zaedno kum spirkata te produljiha da hodqt pe6a a az ostanah na spirkata da si 4akam mar6rutkata...sled nqkolko secundi q vidqh i trugnah da q spiram no tq ne sprq i napravo ve4e se poburkah...
i izvednuj 4uh 4e nqkoi me vika i tova be6e P. kaza 4e 6te hodqt na kru4ma i iska da doida s tqh i az se suglasih otidoh pih edna menta i trugnah da si hodq toi me hvana za rukata i po4na da q stiska sus vsi4ka sila (toi e na 18 godini sega 6te pravi 19) i mu kazah da me pusne za6toto trqbva da si hodq, i toi mi otvurna 4e nqma da me pusne dokato ne mi napravi ne6to s koeto naistina da me nakara da go zabravq i az mu otogovorih 4e kakvoto i da napravi nqma kak da go zabravq za6toto go obi4am i toi me pusna leko i se izmuknah i si trugnah.....