- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да му кажа, че го харесвам?
zdraveite ima edin 4ovek kogoto mn haresvam!vijdam go vseki den no ne smeq da mu kaja 4e go haresvam!sram me e da go zagovorq!kogato go vidq iztrypvam!pls kajete kak da mu kaja 4e go haresvam!
ama ima i dr problem toi e s 10 godini po golqm ot men!!![]()
neznam kakvo da pravq!molq vi pomognete!![]()
mislite li 4e taq razlika e mn golqma?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
ne mu kazvai za6oto nqkoi mom4eta gubqt interes kato razberat 4e gi haresvat taka 4e nai dobre mu go pokaji zagovori go ne6o ot sorta
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
10 god. spored men sa mnogo!Po-dobre ni6to ne pravi a mu go pokaji i ako stane -->stane.....Moje bi toi gleda na teb kato pr a ne kato ne6to pove4e..
абе ти нормална ли си? кви са тия глупости? 10 години!!!
ако му кажеш не се ли замисляш, че тоя може само да иска да преспи с теб и после да те зареже! предполагам знаеш, че чувството да си унизен по такъв долен начин никак не е приятно. според мен стой настрана от него![]()
kato gledam profila ti ti qvno si na 14-15 godini a toi na 24-25
da ti kaja spored men e dosta no tva e li4no moe mnenie
po dobre poslu6ai po umnite ot men 4e az malko...... xix
=D>Първоначално написано от ani4ka18
mila ako razlikata be6e po-malka moje bi no toi nadali ima nqkvi 4uvstva kam teb mojeb gleda na teb kato na po-malka sestra ni6to pove4e
поредната дето не знае какво иска...Първоначално написано от Krem4eto
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!