.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: tqsno mi e...

xxxxxxx_A
    Guest

tqsno mi e...

4udq se...az li s1m sb1rkana ili b1lgariq naistina e prekaleno malka...
    az jiveq v1v varna konkretno i tuka mi e mnogo tqsno... stanahme i nie kat selcata det vsi4ki se poznavat... a i diskotekite omr1zvat, moreto e sku4no lqtoto, ba4kane, u4ene i ni6to novo...

ta si misleh za horata koito jiveqt v po-mal1k grad ot moq-ne vi li e tqsno? p1tuvate li 4esto za zabavlenie i raznoobrazie, ili sdamo po rabota

Guest
    mi men pita6 li me jiveq v Pazardjik.4 diskoteki na kryst 2 plaja ni6to novo syper sky4no glavnata fra6kana ds kafeta ot kade mine6 seki te gleda seki te poznava ebi my maikata naprao pone vyv varna e po dobre more tva onva mi pri nas

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    еми аз го няям тоя проблем щото живея в София..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    на мен пък и софия ми е малка, като изключим големите квартали всъщност наистина не е толкова голяма имам чувство, че знам всяка една уличка в центъра на софия къде води и къде ще стигна ако тръгна по нея виждам се по улиците с едни и същи хора толкова често... но пък е забавно....
    алелуя.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Да , живея в малък град . Да , по площ е малък ( и светогледът на хората в него е малък) .
    Дискотеките ти били умръзнали ... нямало забавления.... Хората правят купона ! Ако сам не си помогнеш да си направиш веселбата - няма кой !В мойто градче има 4 кафета на кръст и 1 дискотека , малко е , нали ? Но като гледам , хорицата дет си правят кефа , не се оплакват. А на тебе във Варна ти е тясно .
    Кофти е наистина като всичи хора се знаят кой - кой е . Особено ме дразни клюкарщината - 'На едната страна на селото си пръднал - на другата си се усрал"
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

xxxxxxxxxxx_a
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    az govorq za bg kato cqlo... i nemoje6 da me ubedi6 4e horata s koito se vijda6 i mestata k1deto hodi6 sa razli4ni i interesni vseki den...
    sofiq si e sofiq...no nu iork si e nu iork...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    София ми се струва нито голям, нито малък град- средна работа.
    Иначе, както вече казаха, ХОРАТА правят купона и ако сама не си направиш веселбата, няма кой.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ммм честно казано каквото си направиш - това ти се случва.
    на мене Пловдив ми е перфектен, всичко си му е на място
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от xxxxxxxxxxx_a
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    az govorq za bg kato cqlo... i nemoje6 da me ubedi6 4e horata s koito se vijda6 i mestata k1deto hodi6 sa razli4ni i interesni vseki den...
    sofiq si e sofiq...no nu iork si e nu iork...
    xaxa абе най-точно го каза *-*Krisito*-* - "Хората правят купона ! Ако сам не си помогнеш да си направиш веселбата - няма кой ! "
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Във всеки град вървежните неща са ограничени (говорим за дискотеки, клубове, кафета и т.н.). Дали ще е само едно, дали ще са 50, дали ще са 100, дали стотици, дали хиляди - така или иначе имат граница и ако сте гледали "Секса и градът" ще разберете, че дори Ню Йорк може да омръзне, и дори там дето се вика "всички се познават".
    П.С.> Кой е този град - nu iork? Авторката на темата би ли споделила?
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си