.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

mislq da si kupq ....

Zdraveite mislq da si kupvam FAT-BURNART tova e za otslabvane .. nqkoi da go e polzval do sq? i dami kjai dali ima nqkuv efekt i posle sled spiraneto mu dali si vuzvru6ta tegloto

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Да ... стой си у вас и пий химия . И продължавай да ядеш по 3 кила ядене на ден , седни си пред телевизора и недей да си мърдаш пръста , чу ли ?!
    Ох бре хора... какво се тъпчете с тея хапчета и други лайна ? Хванете се малко и вие да поспортувате , да потичате малко на чист въздух . Сигурна съм че ще има къде-къде по-добър ефект.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    купи си маратонки и къси гащи и отивай да спортуваш...

с мързел не се отслабва...
    Така си е.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    4uval sam za tova. dokolkoto znam se izpolzva v kombinaciq s QKI TRENIROVKI. samo togava ima efekt.

spoko e hora az treniram ot 10 meseca nakqde i ago vzemam da otslabna malko po burzo ina4e e po trudno na dieta sam i seki den hodq da bqgam po 40 min .... iskam da znam dali nqkoi go e vzimal i dali ima efekt i dali ima strani4ni efekti ot nego

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Не аз не съм го ползвал
    защото нямам такива проблеми
    но ако мислиш че ще едобре за теб
    си го вземи!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ge4o
    spoko e hora az treniram ot 10 meseca nakqde i ago vzemam da otslabna malko po burzo ina4e e po trudno na dieta sam i seki den hodq da bqgam po 40 min .... iskam da znam dali nqkoi go e vzimal i dali ima efekt i dali ima strani4ni efekti ot nego
    За тая цел имаш личен лекар! Тука ли очакваш компетентни мнения за странични ефекти и действие на химичен продукт?!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Абе само със спорт ще отслабнеш... Ако си сериозен и упорит започни активно да спортуваш и ще има голям ефект. Не си давай парите за глупости...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен Аватара на machoka
    Я някой да каже нещо за наедряване, да си е напълно легално, да мога да си го купя от всякъде и да не ми вреди на здравето ..

или да споменете просто ако знаете храни, които да хапвам за трупане на маса

66 nedei te smenq temata s druga ......
    q kajete nqkoi sait na nqkoi doktor ili kadeto da popitam za nego

бирена мая...
    Такова пия на таблетки всеки ден.. и бтв се чудя за какво го пия, ама като ми го дават, вземам :P

Супер фен
    Хах Machoka да няма ядосани потребители дет искат да те бият?

мани, мани.. цяло стадо са се събрали
    .: machoka :.

sha hvanesh rak i shte umresh na 33 :/ ako iskash kopuvai, moq savet nedei(:

Супер фен
    Тая па...
    Machoka, земи си протеинче, ама то и стимул трябва за мускулите, сиреч фитнес нещо...

MiRaCuLiX.bb

Аз се шегувкам... не искам да правя мускули, а да трупна някое килце отгоре - естествено, пропорционално на тялото, не само шкембенце

Фитнес - тц, силовите дейности не ми се отразяват на ръцете добре, пък те ми трябват

Супер фен
    Ей оспамихме му темата на човека.
    Та някое килце отгоре трябва да е мускул, мазнина надали ще ти е от полза, то и зимата свърши. Не е задължително да е фитнес, всякакъв спорт става, дори бягане, но просто фитнесът е най-лесен. Можеш да не тренираш тежко, а само кондиционно, повече кардио и за издръжливост и оформяне на мускулите...
    Btw що път да ти действат зле силовите спортове на ръцете? Познавам някои хирурзи дето си тренират от доста години бодибилдинг.

vie naistina mi smenihte temata nqma maitap

Супер фен
    Да ве сори. Еми братле фет бърнър се пие преди ядене и помага за усвояването й. После няма да си върнеш килограмите, но няма и да свалиш толкова от него. Ако пиеш фет бърнър няма нужда по принцип да тренираш, но тренировките ще увеличат ефекта многократно. Диетата също е важна. Това е накратко.

aham dobre..... zna4i sa gluposti 4e moje da imam rak sled vreme i takia raboti !!

купи си маратонки и къси гащи и отивай да спортуваш...

с мързел не се отслабва...
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

ave 4ovek znam 4e tei e nai zdravoslovno bez himiq bez nikvi gluposti samo s ti4ane i uprajneniq ...ama az za lqtoto trqbva da sam perfekt 6te sam spasitel v nesebur i trqbva da imam tqlo.....

Освен фат бърнър трябва и ниско въглехидратна диета да си направиш.За изгаряне на мазнини.Може да правиш и кардио тренировки от 3 до 5 пъти седмично.Успех!
    Силният намира решения, слабият оправдание.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    FAT-BURNART tova hap4eta li sa?
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от *-*Krisito*-*
    Да ... стой си у вас и пий химия . И продължавай да ядеш по 3 кила ядене на ден , седни си пред телевизора и недей да си мърдаш пръста , чу ли ?!
    Ох бре хора... какво се тъпчете с тея хапчета и други лайна ? Хванете се малко и вие да поспортувате , да потичате малко на чист въздух . Сигурна съм че ще има къде-къде по-добър ефект.
    napulno sum suglastna ako sportuva 4ovek slabee(zdravoslovno) i organizma mu se zasilva tova samo 6te ti uvredi tqloto nqkakvi glupavi himii

ave vie nerazbrahte li 4e bez nego 6te otslabna mn bavno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си