хубава тема

1./ Никога НЕ купувайте презервативи без на място да погледнете срока им на годност! Не се срамувайте от това - това е нормална практика в цял свят.

2./ Никога и за нищо на света НЕ ползвайте презервативи с изтекъл срок на годност!

3./ Когато върху оргиналната кутийка на мястото на срока за годност има залепен ДРУГ стикер /случва се в хипермаркетите/ НЕ го купувайте! търговеца сам го е предатирал.

4./ Поставяйте презерватива правилно върху еректиралия член - като НЕ оставяте въздушна междина, т.е. свийте или стиснете с пръсти "връхчето", резервоара за семенна течност.

5./ ВНИМАВАЙТЕ! Всяко "драсване" с маникюр, или с пръстен, или с кавото и да е бижу по кондома - нищо че той преди акта изглежда здрав - ще доведе до скъсването му точно когато не трябва.

6./ НИКОГА НЕ въвеждайте пишката облечена в кондом в Нея, преди Тя да се е овлажнила достаъчно и Тя да ви помоли за това. За целта имате на разположение - сърце, думи, ласки, устни, език и пръсти.

7./ НИКОГА НЕ "смазайте" презерватива със слюнка, кремчета, вазелин или каквото имате под ръка. ТОЗИ латекс понася огромни напрежения и САМО гелове на водноразтворима основа. НИЩО друго. Собствената му смазка е достатъчна ако сте умели.

8./ НИКОГА не ползвайте един презерватив за повече от една еякулация.

9./ След щастливия финал - свалете внимателно кондома като внимавате да не изтече съдържанието му, завържете го на възел и го изхвърлете /не през балкона!/ увит в салфетка.

10./ Слагането&свалянето може да е възбуждаща част от любовната игра, но с оглед избягването на инциденти / неопитност, срам, маникюр, бижута.../ нека Момчето познавайки себе си и отговорностите си го прави само.

това може и да се изтрие безпроблемно. не е важно.
p.s. ако някой реши че е важна тема - да я мести.

p.p.s лично аз имам добро впечатление от лидера "дюрекс", но предпочитам "лайфстайл"-сивите, защото не ми стягат. но напоследък най-готини са "белите", защото са с nonoxynol-9, т.е предпазват от спин. ако някому прозвучи като реклама - свободен е да го делне.