- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go celuna???
1. miii, kolkoto...abe ne da go pogulne6Първоначално написано от ShaMe_GiRl
2.mii ne6to tam se vrutkat...ala bala..de da znam...abe verno ne sum se zamislqla to4no kvo prava s ezika si..kakto i da e..
3.mii nz...nali si s 4oveka koito iska6..za men tva si e cqlo udovolstvie..
4. Mii az mn. obi4am da hapa ustnite na toz otsre6ta...ama na sega6noto mi gadje..ne6to ne moga mu zahapa ustnata..nz 6to...moje bi ne sa tolkova plutni...
ama tq celuvkata prosto si stava...nema takoa...otvori si ustata ei taka...sega taka ezika..sega me ohopi...drun, drun drun...![]()
mii ...ako ne mu haresaili ako si vkaram ezika mn navytre?!
.... ako neshto se izdynq .. i celuvkata ne se poluchi shte stane mn gadno
... mn se pritesnqvam ako ne mu haresa
![]()
emi vi kaja na vas 2-4kite..4e spored mene nqma nikakav na4in da se provalish v celuvkata..dori i da si pahnesh mn navatre ezika..(tova prosto ne e mnogo priqtno zashtoto otsreshtniq shte ima 4uvstvoto 4e shte mu vadish slivicite)..puk nqma kvo da vi e sram..si4ko idva ot samosebe si i ako se zamislite ima mn po golemi i dr neshta koito za pritesnenie..ami celufkata te e strah sram ala bala..a kato doide vreme za sex-a? devstvena li shte sedish :}]]
Много важно е да запомниш, че целувката не е 100% език .. устните играят също много важна роля, не ги пренебрегвай и не ги занемавярай, ползвай балсам-че или нещо друго .. и се остави на хормона - той си знае работатаПървоначално написано от BaBy__
![]()
И още нещо .. внимавай със зъбките, за да не стане конфузна ситуация ..
Докато го целуваш не мисли за това как например по-надълбоко да си вкараш езика или как да го въртиш в устата му .. просто се наслади на изживяването, всичко ще стане от само себе си .. дерзай![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
V kakav smisal "konfuzna situaciq"..da ne go uhapq li?![]()
Mace, q se stegni.Trqbva da ima purvi put.Razbirase nqma kak da se nau4i6 ot samo sebe si.Abe kakvi gi drunkam, vseki se celuva individualno.Prosto si puska6 ezi4eto leko i nejno i tolkova.Samo vnimavai da ne go oligavi6 i se celuvai kato partniora ti, smisul po negoviq na4in.
Am...Btw... kogato se celuvash kak e po-dobre...da dishash prez ustata ili prez nosa ili...izobshto da ne dishash?![]()
Първоначално написано от _FroZeN_TeaRs_
ustnite kakvo trqbva da pravqt?!i ezika vsyshtnost KAKVO PRAVI?!?!???! a glavata vyrti li se ?!
a kak taka se pritvarq ustata ot vreme na vreme ?!??!??!
mnogo sme izostanali .. horata na taq vyzrast veche lubov pravqt... nie oshte za {P} pitame ... tctct
![]()
![]()
![]()
![]()
vse pak shte se nadqvame da ni pomognete kato otgovorite na vyprosite ni!!!!!
![]()
Abe da be, q stiga izostanali sme, naprotiv.Mackata da ne zadava tupi vuprosi, a napravo da deistva.Di6ai prez nosa i vnimavai otnovo kazvam da ne go pravi6 celiq v slunki(dano ne zvu4i gnusno ama vnimavai)
uspeh macka
![]()
така де в никакъв случай не му обясняваи,че не си се целувала.хич не е приятна тръпката при подобен разговор(поне за мене не беше.)не ,че първия ми скапал пр. ме научи-не можеше...най-добър учител беше най-добрата ми приятелка.така ,че потренирай с момичеПървоначално написано от CHELUVCHICA
CHELUVCHICA написа:
пробвай с някоя по-опитна приятелка
така де в никакъв случай не му обясняваи,че не си се целувала.хич не е приятна тръпката при подобен разговор(поне за мене не беше.)не ,че първия ми скапал пр. ме научи-не можеше...най-добър учител беше най-добрата ми приятелка.така ,че потренирай с момиче
da amaa....malko shte sa tezi momicheta koito shte se naviqt da me nauchat(ako ima izobshto takiva...)![]()
Опитай се ти не си се целувала и не може6 да каже6,4е неможе6.Според мен секи може просто тряя да го иска6.И аз все още ен сам се се целувала.Пробваи се!Успех!!!!!!!!
ufff....hora mersi mnogo za savetite,no qvno nikoga nqma da se prestrashq![]()
da be, ti ne si dobre.Macka, absulutno ni6to stra6no nqma.naprotiv, kogato se celune6.........nqkaksi........az se 4uvstvah mn dobre.Ne se pravi na 6matka i davai.Dori i uspeh nqma da ti pojelaq, 6oto ne ti e nujen![]()
syglasen =D>Първоначално написано от black_dimond
Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!
Nai dobre mila, e da kajesh na momcheto, che ne si se celuvala.. shtoto i taka i taka toi od samo sebesi shte go razbere po vreme na celuvkata !! Nqma nishto strashno da mu kajesh, che oshte ne si se celuvala, vse pak vseki ima 1 celuvka !!
Az kogato oshte ne bqh se celuvala, kazah na gadjeto mi, che oshte ne sam se celuvala.. a toi mi kaza, de ne se pretesnqvam i da mu povqrvam i che nqma problem.. az shte se naucha! Nai na kraq preodolqh tozi strah i stana..
Taka che, nqma za kakvo da se trevojesh.. vseki e imal 1 celuvka i mu e bilo nervno !!
mi nz kakvo da vi kaja az sam po4ti na 17 i imam sa6tiq pr luda sam po edno mom4e i toi mn iska da me celune ve4e po4ti godina toi e na 15 a az se se darpam i ne moga da bada s nego za6toto me e strah ot parvata celuvka nz kakvo da pravqq i imam priqtelki no nqkak ne moga s tqh ne mi se iska s tqh iskam s nego no mn me e srammm![]()
upss gre6ka toi e po4ti na 16 no vse taq pak mi e gadno za6tot me e sram i me e strah![]()
kazah ti nqma za kakvo da te e sram i strah vseki 4ovek ima purvi put i v tova nqma ni6o sramno i sta6no naprimer purvata mi celuvka be6e tolkova neo4akvana 4e vuob6e nqmah vreme da pomislq kakvi mi se slu4va no be6e neveroqtno i mom4eto vuob6e ne razbra 4e mi e za purvi put taka 4e se otpusni
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
При целувката мила, няма 'мога да се целувам' или 'не мога'.. то е строго индивидуално за всеки човек и не се учи.. просто се изживява. Не съм чел четирите страници за една целувка, но не може да не е казано някъде.
точно така =D>Първоначално написано от Labelle
[i]Da be sram te e.Abe q si gledai rabotata, ti daje si i po-golqma ot nego.6tom iska neka te celune.Druj se normalno i da ne ti pukaVe edno go pravi6 za poreden put
![]()