.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 119
    Цитирай Първоначално написано от bebsykiss
    mi nz kakvo da vi kaja az sam po4ti na 17 i imam sa6tiq pr luda sam po edno mom4e i toi mn iska da me celune ve4e po4ti godina toi e na 15 a az se se darpam i ne moga da bada s nego za6toto me e strah ot parvata celuvka nz kakvo da pravqq i imam priqtelki no nqkak ne moga s tqh ne mi se iska s tqh iskam s nego no mn me e srammm
    godina i o6te ne ste se celunali?????????????????abe hora nedeitte da se pritesnqvate, nqma ni6to lo6o v celuwkata a i tova ne trqbwa da e ne6to otkoeto izpitwa6 ujas i strah, a edno prekrasno izjivqvane nedeite taka be macki Q po spokoino!prosto deistvaite ! a spored mene li4no nikoi ne moje da ti kaje to4no kak da se celuwa6,twa si e izkustwo koeto wseki vladeee

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!

Re: kak da go celuna???

Цитирай Първоначално написано от BaBy__
    Zdraveite! Imam problem...
    Veche sam na 15 godini,a oshte ne sam se celuvala s momche (imam predvit s ezik).Mnogo haresvam edno momche i samo tozi problem s celuvkata me spira da ne trugna s nego... predi okolko mesec hodih s edno momche i toi postoqnno iskashe da me celune,no az ne davah zashtoto ne moga i me e strah da ne se izloja...Molq Vi pomognete mi....daite mi nqkakav savet kak da postupq...
    Сухи тренировки с плюшена играчка щти дойдат добре
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

.. еми как ше се научиш без да пробваш ?

praktikata u4i s vremeto 6te izgladi6 vs nedostatuci v celuvkata ti i taka.I kakto nqkoi be6e napisal-celuvkata e izkustvo, koeto vseki vladee Vaeki se celuva individualno, nqma pravila, samo bih ti preporu4ala, da ne hape6, da ne ligavi6 partniora si i da si puska6 ezi4eto nejnon li4en opit
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

dyAa
    Guest
    mi podgotfi se s priqtelka..ako ne..s mom4e ako pak te e sram..nz trq preodoleesh srama..kogato tova stane shte vidih 4e ne e tolkova strashno

Гостче
    Guest
    а мислите ли че момчето ще разбере че не съм се целувала до сега???

Guest
    po kakaw nachin moga da se izdunq pri celuwkata..oswen da go uligawq...?

ffff
    Guest
    abe vsyshtnost .. kakvo e tova MASAJIRANE na ezika na partniora ?!?!?!??! a i ako ne si se celuvala do sega i partniora ti neznae ima li vyzmojnost da RAZBERE ?!??! i kak ?! i ako ima takava vyzmojnost kak moje da q predodvratq ?!??!

Abe macka stiga ve4e, prosto go celuni i tva e.Ne se pritesnqvai.Ako ne go ligavi6 i si nejna, vs 6te mine kato po voda,Prosto se uspokoi
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

BaBy__
    Guest
    Ohh....19-ti idwa... ;( kakwo da prawq ....weche ne iskam da hodq na tozi RD ama ako ne otida momicheto na koety e rojdeniq den shte mi se razsardi...a ako otida..momcheto koeto hareswam shte e tam i ako iska da me celune men razbira se shte me dosramee i shte se odrupna...dano pone da se napie tolkova che posle da ne pomni... [-o<

Guest
    Of ne moga da razbera ot kakvo te e sram???

Puhinka
    Guest
    shuu sladur q stiga gluposti..
    Nqma da se sramuwash be.. vij vsichki ti go kazvame.. izobshto ne e strashno..
    i az taka si misleh predi .. i me be6e strah ama kogato mom4eto doide da me izprashta i tam govorehme si i prosto taka stana 4e se celunahme.. dori neznaeh kakvo pravq no be6e mnoo qko i p0sle cqla ve4er se celuvahmee taka che spoko..
    Nqma da se pritesnqqsh za ni6to da ne ti puka
    Momcheto s koeto shte se celuvash su6to e bil kato teb.. Vsi4ki sme minali prez tozi period .. First Kiss.. prosto misli za drugo.. (za tova kolko go haresvash i kolko e sladyk) i tyi natataka ..

Aideeeee Weselo izkarwane na RD-to i mnogo Kisssesssssssss \/

Фен
    Град
    sofia
    predi si misleh 4e e mn gnusno sled koeto iska6h da probvam no me be6e mn strah i sram 6toto ne bqh probvala za razlika ot pove4eto,no sna 1vata celuvka ne se izdunih a sled tova stave6e se po-hubavo i po-hubavo taka 4e vajnoto e da ne se pritesnqva6 vsi4ki sme minali po tozi put taka 4e spoko 6te se spravi6
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

спокойно ве! и аз бях като теб в същото отчайващо положение, ама се справих питаш как точно?! ми аз не казах на момчето с което бях тогава (и до ден днешен не знае че ми е бил първия учител), просто се отпуснах и се отдадох на чувствата си. сърцето ми отиде право в петите (не мисли че преувеличавам!) но това не беше от страх, а по-скоро от самото чувство, че по този начин усещаш обичания човек още по-близък. ако се продъжлаваш да се притесняваш за такива работи следващия път във форума ще питаш и как да преспиш с някой! да не ти дреме, просто действай! успех!

prosto go ostavq6 da te celune.toi e mometo , neka te vodi i napravlqva. nqma da se izloji6 spox. samo ne go misli tolkova.kolkoto pove4e misli6 zatva i tolkova po zle. ostavi se na instinktite si
    A SMILE MAKES LIFE BETTER

BaBy__
    Guest
    LeLiii...utre e golemiq den....misi na wsichki za sawetite...naistina mn mi pomognahte... Aidi stiskaite mi palci dano vsichko da mine normalno i.... A puk ako se celunem i ne mu haresa da si nameri druga koqto moje da se celuwa hubawo.. negowa si rabota.. :P

Супер фен
    LeLiii...utre e golemiq den....misi na wsichki za sawetite...naistina mn mi pomognahte... Aidi stiskaite mi palci dano vsichko da mine normalno i.... A puk ako se celunem i ne mu haresa da si nameri druga koqto moje da se celuwa hubawo.. negowa si rabota.. :P
    Я кажи какво стана?

aide kazvai de mila interesno ni e!
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    е как какво е станало?!Еми много ясно,че са се цункали и е било мноооооооооого хубаво!
    П.С. Разкажи наистина!

hackersdown
    Guest

Re: kak da go celuna???

Zdraveite! Imam problem...
    Veche sam na 15 godini,a oshte ne sam se celuvala s momche (imam predvit s ezik).Mnogo haresvam edno momche i samo tozi problem s celuvkata me spira da ne trugna s nego... predi okolko mesec hodih s edno momche i toi postoqnno iskashe da me celune,no az ne davah zashtoto ne moga i me e strah da ne se izloja...Molq Vi pomognete mi....daite mi nqkakav savet kak da postupq...
    Како трябва тренировки.
    Винаги има 1ви път!
    Действай на живо - всичко става от самосебе си!

Аз ще кажа вместо нея .. сигурно всички си мислите,че са се целунали .. но не е така .. днес се видяхме с тва момиче и ми каза,че нищо не е станало .. като и пуснат нета тя ще ви каже по подробно аиде много целувки от мен
    HONDA - The Power Of Dreams

nemoje cql jivot da ne se darpa6 6toto nemoje6 da se celuva6...nikoi ne se e rodil nau4en !!! ako tova 6te te uspokoi vsi4ko 6te si doide ot samosebe si kogato se celunete

Guest
    ami....sega da razkazvam...
    mmm...otidohme na rd i ostanahme sami za okolko 20 - 30 min. i az si misleh che shte stane neshty noo..uvi..prez cqloto vreme si govorehme no ne se celunahme... a az togava bqh reshila ako posegne da me celune da ne se dyrpam no...toi ne posegna zashtoto znaeshe che shte me dosramee... i tova e obshto vzeto...nqmashe nikakva celuvka

Фен
    Град
    Там някъде!
    Ееее......що такаа...ццц..... ...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ами да ти кажа ли не се притеснявай а3 когато не се бях целувала с език и го направих за първи път също се притеснявах че момчето може да осети че ми е за първи път но нищо такова затова не сер притеснявай ами просто го направи винаги трябва да има първи път и понеже се притесняваш от това че вече си станала голяма а още не си го направила затова трябва и да опиташ никoй няма да разбере че не си се освен ако не се изложиш адски много
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си