- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go celuna???
godina i o6te ne ste se celunali?????????????????abe hora nedeitte da se pritesnqvate, nqma ni6to lo6o v celuwkata a i tova ne trqbwa da e ne6to otkoeto izpitwa6 ujas i strah, a edno prekrasno izjivqvaneПървоначално написано от bebsykiss
nedeite taka be macki Q po spokoino!prosto deistvaite ! a spored mene li4no nikoi ne moje da ti kaje to4no kak da se celuwa6,twa si e izkustwo koeto wseki vladeee
![]()
Сухи тренировки с плюшена играчка щти дойдат добреПървоначално написано от BaBy__
![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
.. еми как ше се научиш без да пробваш ?
praktikata u4is vremeto 6te izgladi6 vs nedostatuci v celuvkata ti i taka.I kakto nqkoi be6e napisal-celuvkata e izkustvo, koeto vseki vladee
Vaeki se celuva individualno, nqma pravila, samo bih ti preporu4ala, da ne hape6, da ne ligavi6 partniora si i da si puska6 ezi4eto nejnon
li4en opit
![]()
mi podgotfi se s priqtelka..ako ne..s mom4e ako pak te e sram..nz trq preodoleesh srama..kogato tova stane shte vidih 4e ne e tolkova strashno
а мислите ли че момчето ще разбере че не съм се целувала до сега???
po kakaw nachin moga da se izdunq pri celuwkata..oswen da go uligawq...?
abe vsyshtnost .. kakvo e tova MASAJIRANE na ezika na partniora ?!?!?!??!![]()
![]()
a i ako ne si se celuvala do sega i partniora ti neznae ima li vyzmojnost da RAZBERE ?!??! i kak ?! i ako ima takava vyzmojnost kak moje da q predodvratq ?!??!
Abe macka stiga ve4e, prosto go celuni i tva e.Ne se pritesnqvai.Ako ne go ligavi6 i si nejna, vs 6te mine kato po voda,Prosto se uspokoi![]()
Ohh....19-ti idwa... ;( kakwo da prawq....weche ne iskam da hodq na tozi RD
ama ako ne otida momicheto na koety e rojdeniq den shte mi se razsardi...a ako otida..momcheto koeto hareswam shte e tam i ako iska da me celune men razbira se shte me dosramee i shte se odrupna...dano pone da se napie tolkova che posle da ne pomni... [-o<
Of ne moga da razbera ot kakvo te e sram???
shuu sladur q stiga gluposti..![]()
Nqma da se sramuwash be.. vij vsichki ti go kazvame.. izobshto ne e strashno..
i az taka si misleh predi .. i me be6e strah ama kogato mom4eto doide da me izprashta i tam govorehme si i prosto taka stana 4e se celunahme.. dori neznaeh kakvo pravq no be6e mnoo qko i p0sle cqla ve4er se celuvahmee![]()
taka che spoko..
Nqma da se pritesnqqsh za ni6to da ne ti puka![]()
Momcheto s koeto shte se celuvash su6to e bil kato teb.. Vsi4ki sme minali prez tozi period .. First Kiss.. prosto misli za drugo.. (za tova kolko go haresvash i kolko e sladyk) i tyi natataka ..
![]()
Aideeeee Weselo izkarwane na RD-to i mnogo Kisssesssssssss \/
predi si misleh 4e e mn gnusno sled koeto iska6h da probvam no me be6e mn strah i sram 6toto ne bqh probvala za razlika ot pove4eto,no sna 1vata celuvka ne se izdunih a sled tova stave6e se po-hubavo i po-hubavo taka 4e vajnoto e da ne se pritesnqva6 vsi4ki sme minali po tozi put taka 4e spoko 6te se spravi6![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
спокойно ве! и аз бях като теб в същото отчайващо положение, ама се справихпиташ как точно?! ми аз не казах на момчето с което бях тогава (и до ден днешен не знае че ми е бил първия учител), просто се отпуснах и се отдадох на чувствата си. сърцето ми отиде право в петите (не мисли че преувеличавам!) но това не беше от страх, а по-скоро от самото чувство, че по този начин усещаш обичания човек още по-близък. ако се продъжлаваш да се притесняваш за такива работи следващия път във форума ще питаш и как да преспиш с някой!
да не ти дреме, просто действай! успех!
![]()
prosto go ostavq6 da te celune.toi e mometo , neka te vodi i napravlqva. nqma da se izloji6 spox. samo ne go misli tolkova.kolkoto pove4e misli6 zatva i tolkova po zle. ostavi se na instinktite si
A SMILE MAKES LIFE BETTER
LeLiii...utre e golemiq den....misi na wsichki za sawetite...naistina mn mi pomognahte...Aidi stiskaite mi palci
dano vsichko da mine normalno i....
A puk ako se celunem i ne mu haresa da si nameri druga koqto moje da se celuwa hubawo..
negowa si rabota.. :P
Я кажи какво стана?Първоначално написано от BaBy__
![]()
aide kazvai de mila interesno ni e!
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
е как какво е станало?!Еми много ясно,че са се цункали и е било мноооооооооого хубаво!![]()
П.С. Разкажи наистина!
Како трябва тренировки.Първоначално написано от BaBy__
Винаги има 1ви път!
Действай на живо - всичко става от самосебе си!![]()
Аз ще кажа вместо нея .. сигурно всички си мислите,че са се целунали .. но не е така .. днес се видяхме с тва момиче и ми каза,че нищо не е станало ..![]()
![]()
като и пуснат нета тя ще ви каже по подробно
аиде много целувки от мен
![]()
![]()
HONDA - The Power Of Dreams
ami....sega da razkazvam...
mmm...otidohme na rd i ostanahme sami za okolko 20 - 30 min. i az si misleh che shte stane neshty noo..uvi..prez cqloto vreme si govorehme no ne se celunahme... a az togava bqh reshila ako posegne da me celune da ne se dyrpam no...toi ne posegna zashtoto znaeshe che shte me dosramee... i tova e obshto vzeto...nqmashe nikakva celuvka![]()
Ами да ти кажа ли не се притеснявай а3когато не се бях целувала с език и го направих за първи път също се притеснявах че момчето може да осети че ми е за първи път но нищо такова затова не сер притеснявай ами просто го направи винаги трябва да има първи път и понеже се притесняваш от това че вече си станала голяма а още не си го направила затова трябва и да опиташ никoй няма да разбере че не си се освен ако не се изложиш адски много
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]