- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da go celuna???
ami az veche probvahama beshe s momiche ..
ama zybite ni nqkaksi se dopiraha...
i beshe gadno...
![]()
=D> =D> kva e taq paranoq deto vi e prihvanala za celuvkata tctc.....Първоначално написано от Labelle
Няма от какво толкова да се претисняваш.То всичко си идва от самосебе си.
Че дори и да се изложиш кво толкова?Никой не е роден научен.Ще се научиш и ти![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ami tova koeto napisa che zybite ni se dopiraha...golqma izdynka li e?![]()
pritesnenieto ti naistina e izli6no. ako se otpusne6 i ne si misli6 za "izdanki" vsi4ko samo 6te si dode na mqstoto .![]()
Kvo se korka6?SPOKO!Az se celunah s tozi,koito mi e mnoo dobar friend(daje dvama,igrahme na 6i6e)ne se pritesnqvai,ako pak ima6 s koi-trenirai:")))
Преодолей срамас си,защото така можеш да го загубиш.Срама ще провали всичко.
Hapni si malko 4esan predi tova :P mn 6te mu dopadne povqrvai![]()
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Bisollini
mersi za saveta pich ama mislq da ne te poslusham
xaxaxaxxa![]()
![]()
![]()
da nikoi ne se e rodil nau4en 6te se nau4i6 kogato mu doide vremeto da se celuva6 s nqkoi vsi4ko 6te si doide na mqstoto
Отпусни се и му позволи да те целуне!
parvata celuvka trqbva li zadaljitelno da e s ezik:P
![]()
![]()
не си мисли че не можеш,и аз така преди 2-3 години се притеснявах адски много от факта,че никога не съм се целувала..но се случи така тръгнах с момче....той ме предразположи..преодолях страха си...той ме целуна и аз се отдадох ан момента..и се спраивх отлично..нищо че не знаех как става.. :P
Стискаш го за к*ра и като си отвори устата си вкарваш езика и сичко е точно![]()
Мацко,никой не се е родил научен
Баси вие сте големи нинджи тема преди 2 години и я намерихте ебаси майката
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
ami te dr-te ve4e ti obqsniha kakfa e sutiaciqta![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]