- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Каква кола карате ?
audi b4
вили се похвалиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ама си обещал да ме возиш да знаеш, и не се отмятай хаха![]()
алелуя.
Първоначално написано от exploitedteen
Да си я ползваш със здраве и по-малко катастрофи![]()
2т. забрана за ползване на профил
Да си я ползваш със здраве и по-малко катастрофиЕ ти к'во му пожела
![]()
Експлойтед, мен 'га ще ме повозиш? Една гонка ще си спретнем ли на Божурище някой път на някоя срещна на форума?![]()
ааа рено 5няма друга такава кола за мен
О и аз съм навит за гонкаПървоначално написано от machoka
Каква ти е колицата machoka ?
krakomobil-a
az puk iskam mercedes benz ayyy luda sam po tezi koli
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
С какъв двигател ти е ? А иначе съм ви навит за гонкаПървоначално написано от machoka
Който загуби ще черпи ...
Може би думата 'гонка' не беше правилна - просто ще се пробваме на 500 метра да видим кой ще дръпне повече..
въпреки че няма смисъл, щото първо двигателя ми е слаб - 75 коня, 1.6 моно инжекция, второ катализатора за вредни емисии е 'морално' остарял и прави колата тромава...
но при все това - аз не търся спорт, а лукс.. и го достигам що-годе с блестящо купе, извънредно безшумен двигател и повече от приятна возия![]()
аз съм с Рено 19 GTS малко е поостаряла но като за първа кола си ми е екстра![]()
M2O Musica allo stato puro!
Аз съм с Алфа 156 2.4 дизел - 200 к.с, а machoka, гонките не се правят на 500, а на 400 метраПървоначално написано от exploitedteen
![]()
LoRinSeR
Мерси за поправката, а иначе.. к'ви са тия 200 коня, дето ги разправяшКак го усмиряваш този змей
![]()
![]()
Хем мощен, хем икономично дизелче.. ама нали знаеш, че тях не можеш ги ръчка много.. та ако сипя някое мощно бензинче, може и да не ме издухаш много лесно![]()
Бъркаш се, има няколко дизелови двигателя на 156.Първоначално написано от exploitedteen
1.9 JTD - 8V - 120 к.с
1.9 JTD - 16V - 150 к.с
2.4 JTD - 8V - 130 к.с
2.4 JTD - 16V - 160 к.с
2.4 JTD - 20V - 195 к.с
Като последния модел е направене преди разработването на модела "159". Колата я докараха от Италия за баща ми и първото нещо, което направихме беше да отидеме във Vanto Traid, това беше миналата година. Там този, който я погледна за дефекти каза, че такъв двигател не е виждал. А иначе за харченето гори градско по 7 7 1/2 на 100 км пробег. Дизел по принцип не се ръчка до като е студен, но след това ...
machoka Един приятел има Алфа 33 ( производство 1993г. ) с 1.7 16V - 140 к.с и е по-бърза от мойта, така че нищо не се знае.
Ами ако се видим някой ден, ще ти покажа заводските книжки, може и да си прав ... Не знам, но предполагам след 1600.Първоначално написано от exploitedteen
аз нямам кола, карам на тати![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!