.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Guest

Re: Страх ме е да я заведа на дискотека

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от а?
    Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета
    А колко е годишна приятелката ти? И ти сигурен ли си за тия "15 - 20" броя? Да не се прави нещо на интересна и да те послъгва? Не вервам да си и светил
    ем 18 е...иначе за бройакта съм 100% сигурен. Всъшност това е бройкката, която тя си признава, но нали занете, че жентие малко понамаляват бройката винаги

Пази се да не те оправят и тебе \/

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hmm

awe to 4e si e kurvi4ka takava si e ... ama ima i drugo.. ti si glupak spored men !

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37486&start

Цитирай Първоначално написано от FuckThatShit
    emi moq otgowor e: kakto kazaha polzwai q samo za sex-a 1-2 dni i posle q zareji na 1-wata presechka koqto sreshnete 2mata
    Tq e KURWA shtom e SPALA s poweche ot 3-4 momcheta(moeto mnenie) po hyy se otkaji ot neq i si nameri dr-ga koqto NE e kurwa!
    milichak mn si zabluden samo da ti kaja..... chuite sq vsichkiiiiii:"Ottuk natak,koeto momiche spi s poveche ot 4 momcheta stava kurva"-xa xa xa xa xa......moga da ti se hilq do kraq na denq,ama to jalkoto e,che ne e za smqh,a za rev,che moje tolkova da ne si naqsno s ponqtieto kurva."kurva" sladak oznachava momiche,koeto ima bezrazboren sex s momcheta,koito ne poznava ili koito poznava malko ili,s koito ne q svyrzva nishto drugo osven sexa,i broikata na tezi momcheta e naistina golqma....az ne moga da razbera kakav e problema,ako za taq god si imam 5 priqtelq(god e 12 mes),t.e. sas vseki mi se pada po dolu gore 2 mes....i ako sam spala sas vs....kvo tva me pravi kurva li ????? moje da sam si mislila,che naistina gi obicham(a tva veche,che e vyzmojno da sam mn vliubchiva e svsem syvsem dr).....taka che...aide sledvashtiq pyt kato go lepvash toq etiket "kurva"se zamisli dali znaesh vyobshte smisyla na dumata....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest

Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета, като с повечето е било само за веднъж. ДОколкото знам го е правила и с 2-3 наведжнъж, но не давам гаранция. Доста ми е кофти, защото тя иска да е заведа на дсикотека, а пък мен малко ме е страх. Страх ме е от факта да не дойдат 4-5 от бишите и, които са я ебали, когато си поискат и да кажат ела да те ебем. Просто няма да мога да издържа и ще се сбием и знам какво ще стане. Хем мен ще ме пребият от бой, хем нея ще я ебат пред мен ;(
    Доста ми е секано.
    А и между другото курвичка ли е според вас?!
    XAHAHXHAXHXA NE E KURVA DA

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    уау...ама ти си си намерил ебаси ку*вето, честно! Както и да е де. Пич...кво да ти кажа - ако и вярваш няма да имаш проблеми. Най-добре я заведи на някоя диско, където тя не е ходила, за да не познава никой от там. Но да ти кажа, че ако някой иска да я е*е няма да я чака да дойде на диско ми напрао ще и звънне или нещо такова, тъй че мисля, че няма нужда за притеснения УСПЕХ!
    =D> =D> =D>
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Guest

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37486&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    awe spored men pyrvo tr da se utochnish s mackata,huu da si pogovorite za neinoto minalo i t.n.da chuesh kvo ti kazva....sled tva q vodish na disko,ako tam vi sreshnat nqkvi drugi prychove,det iskat da q ebat,tq kazva tvyrdo ne,ako pak tq se navie ti si zaminavash i veche si naqsno,che si nqmash priqtelka....tva e spored men..

PP:ako verno e spala s tolkova mn prychove,pomisli si za riskovete ot venericheski bolesti i SPIN,tva sluchaino mi doide na akyla,no reshih da ti go kaja vse pak

Мммммда и аз съм на това мнение, но според мен независимо на колко години е да има толкова много сексуални партньора си е бап баш ама баш си курва!

а бе хора Вие сте болни бе....
    Пуснато на: Пет Май 05, 2006
    В момента сме 29 юни!

Фен
    Град
    Plovdiv
    I az mislq che ako iska nqkoi da q e*e nqma da q chaka na disko a shte i zvunne .... inache verno si pada kurve spored men , no vse pak tva si e moe mnenie i ne mislq che trqbva da se pritesnqvash za discoto
    BTW - tq na kkolko e?

Повече от фен
    az sum 4ul 4e gadje nese vodi na disko nz 6to ma nese vodelo ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    taq e golqma kurva ebi q i sa mahai ot neq

Фен
    Град
    Iowa
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    eeeeee neeee ti kak mislish...... shtom momchetata q tyrsqt za sex....... ujas emi idete na nqkoq Punk diskoteka ahahah edvali she ima chalgarcheta kato v drugata :P a tfa za gadjeto ti e ... ehehehe mn zle
    най-точно казано гледай да си немаш работа с тъпите чалгари... тя чалгата е некфа секта и ги учи сичките на невки странни такиа ралти..... punx not dead !!!!

Повече от фен
    Град
    (:
    axhaxh sigurno e nekfa kofa s bolesti (otdolu)

mn kofti gadje imash...
    The pain is temporary!

Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета, като с повечето е било само за веднъж. ДОколкото знам го е правила и с 2-3 наведжнъж, но не давам гаранция. Доста ми е кофти, защото тя иска да е заведа на дсикотека, а пък мен малко ме е страх. Страх ме е от факта да не дойдат 4-5 от бишите и, които са я ебали, когато си поискат и да кажат ела да те ебем. Просто няма да мога да издържа и ще се сбием и знам какво ще стане. Хем мен ще ме пребият от бой, хем нея ще я ебат пред мен ;(
    Доста ми е секано.
    А и между другото курвичка ли е според вас?!
    Ще започна отзад напред. Не е курва, а курвище. До тук нищо лошо. Обаче ако е склонна да излезе с теб на дискотека и там да се забие и да се чука с друг - далеч от такъв боклук. Щото наистина хем теб ще те бият, хем нея ще я ебат. Абе като цяло - зарежи, не ти трябва такава. Ако е за едното чукане - добре, ама за сериозно гадже - не става.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

ave kofti e tova,az postoqnno 4uvam i 4eta nqkvi samopriznaniq na momi4eta koit si imat gaje seriozno daje i hodqt i se ebyt s drugi, i se to4at po moretata da pravat 6turotii vypreki 4e si imat gaje,i si lqgat za ednoto ebane s nqkoi,koito primerno poznavat ot 2-3 4asa,a v syu6toto vreme si imat seriozen priqtel...ave kofti sa tiq ne6ta..az imam seriozna priqtelka i nqkvo me e 6ube da ne pravi i tq taka...no takyv e jivota...6tom momi4etata izneverqvat i se ebyt kat ludi...neka ne se davame ..nie sme na hod.. \/ \/ \/

По темата
    Guest

По темата

абе то маи сичко казано по тая тема жалми за теб пич . се пак се осазнаи по бързо и я махаи тая

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    eee ne q obijdaite sa kato e ku4ka ne enujno d ago kazvate naqve a tfa za boq hodi v nqkoq diskoteka kudeto ne hodi KLIENTELATA
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Бреи тя на колко е че толкова мн хора ^^ еми просто се разяснете като си поговорите малко за бившите и пък и вземи някои друг приятел с теб та да ги набиете
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

пич зарежи я тая!на теб изобщо пуска ли?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Pi4 kakvo pravi6 s takava kurva Ne si butai glavata v torbata zaradi neq

Повече от фен
    ami nedei po dobre da q vodi6,6tom se strahuva6 a i se zamisli kakva e 6tom e spala s tolkkva mnogo
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Град
    Sofia grad
    ne 4e ne6to ma ako te e stah da q zavede6 na disko,6toto tq nqma da otkaje na nqkoi,to togava se zamisli kakvi gi pravi kogato ne ste zaedno.ae izob6to ne si zaslujava da se spbiwa6 za neq 6toto mai si i kato igra4ka za sex

Guest
    lqlqlqamanotkurvinatoqsvqtbemainapisnamiottakivasu shtestva

Аз да те питам тебе...като знаеш,че ще те бият и ще ти чукат "курвището" за к'во си я хванал бе?Я си гепи няква мацка дето ще държи на твойте дадености и няма да се лашка с 20-30 за гърба ти.Пък за нея не се притеснявай-ще си падне на майстора някой ден.Има всякви ненормалници по дискотеките.Ама без да се обиждаш и ти си падаш идиот,знаеш що за стока е и пак се прайш на луд,че те е страх и т.н.

dam mno e tupa temata
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си