- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е да я заведа на дискотека
Естествено че е курва и то голяма!!!!Първоначално написано от а?
А и да я ебат пред тебе,нз кво толко лошо виждаш в това.![]()
![]()
![]()
GLEDAI DA NE TE EBAT I TEB-MNOGO SI PROST BE 6TOM SI SE HVANAL S TAKAVA KURVA-EI AVER-DAI I AZ DA Q EBA A AKO TE E JAL ILI QD-SMENI Q TIПървоначално написано от а?
![]()
ne hodi na diskoteka s neq!ako men pita6 nikade s neq ne hodi .....![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Ест че е курва...а аз имам 1 въпрос тя на колко години е?Първоначално написано от а?
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ако дойда с теб на дискотека-можеш да си сигурен че АБСОЛЮТНО НИКОЙ няма да ти създаде проблеми-що не ма вземете с вас на дискотека една вечер![]()
MDAААААААААААААААААААА![]()
Pi4 kolkoto i brotalno da zvu4i zarejiq,nestava 6tom te sa bili za po vednaj ko misli6si 4e ti 6te si za pove4e i 6te si i posledniq savzemi se ogledai sei vles prez vratata na reqlniq jivot.
i na tva mu vika6 priqtelka...tva e prosto ot teq momi4eta za po edna no6t i posle 4ao, vqrno 4e po4ti vseki e imal v jivota si ne6to takova ....ama..teq s po 2-3 navednuj.....ne znam az ne go vuzpriemam tva za normalno. a otnosno vuprosa ti ...emi sorry takava e spored men!![]()
![]()
maliiiiiiiiii i pita6 dali e kurva.......emi mai moje6 sam da si otgovori6 na vuprosa![]()
kakto nqkoi kaza po gore napravo nikude ne hodi s neq 4e moje6 da si izqde6 boq bez ni6to a tva 4e e spala s 15-20predi tebe o6te po zle za neq..
a i mn mi e interesno na kolko godinki e?!![]()
pi4, gadjeto ti e ebasi kurvata. Moito gadjeto sa6to ne e s mnogo gotino minalo, no si pogovorihme seriozno i ve4e ne e takava, garantziq. ako iska6 pi6i LS moe si polafim i az beh sas sa6tiq problem predi.
AH TO4NO ZA GODINKITE ISKAM DA RAZBERA I AZ!Първоначално написано от bonboneno^mace
a taka,pich dai da im go kajem,shtoto ne chuvat bre...Първоначално написано от NeSTa_86
toq problem mili moi beshe do kam 5 mai,kam momenta sme 5 iuli,tai che nadali picha sa go vkarvali nqkolko pyti v bolnica natroshen zaradi onaq kurventiq tam,tai che aide pouspokiote se veche,toi 100/100 otdavna si e reshil i nqma da vidi vashte postove po tazi veche zabravena tema,ai chao
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
mii spored mene e ....
FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368
Най-добре говори с приятелката си и сподели притесненията си с нея.
Мнение Пуснато на: Пет Май 05, 2006 11:36 am Заглавие: Страх ме е да я заведа на дискотека
![]()
![]()
![]()
гадорийка си е тва...хем може на момичето ти да направят нещо, хем може тебе да те спукат от бой...аз съм имал подобен проблем....знаеш ли кво е гадното ? ....... Гадното е че в такива моменти глупаците дето ти искат мацката никога не идват сами и винаги са по-напомпани от теб...мн е гадносамо че аз тогава извадих късмет...бяха толкова пияни че докато успеят да направят нещо се хванахме с мацката и си тръхнахме...а на тръгване успях да просна единия щото бях трезвен :P
къмсет ти пожелавам братле![]()
Просто заключете темата и се приключва!!!!Първоначално написано от Jenninka
Ако не ще си продължим да си пишем, все пак това е идеята
А и може още някой да има подобен проблем, може да пише в тази тема!
Отивате, тя приема да я учукат другите, тия я ступваш набързомалко шутове в корема... после те те спукват теб и повече нема да се закачате
![]()
![]()
\
/