- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е да я заведа на дискотека
milichak mn si zabluden samo da ti kaja.....Първоначално написано от FuckThatShit
chuite sq vsichkiiiiii:"Ottuk natak,koeto momiche spi s poveche ot 4 momcheta stava kurva"-xa xa xa xa xa......moga da ti se hilq do kraq na denq,ama to jalkoto e,che ne e za smqh,a za rev,che moje tolkova da ne si naqsno s ponqtieto kurva."kurva" sladak oznachava momiche,koeto ima bezrazboren sex s momcheta,koito ne poznava ili koito poznava malko ili,s koito ne q svyrzva nishto drugo osven sexa,i broikata na tezi momcheta e naistina golqma....az ne moga da razbera kakav e problema,ako za taq god si imam 5 priqtelq(god e 12 mes),t.e. sas vseki mi se pada po dolu gore 2 mes....i ako sam spala sas vs....kvo tva me pravi kurva li ?????
moje da sam si mislila,che naistina gi obicham(a tva veche,che e vyzmojno da sam mn vliubchiva e svsem syvsem dr).....taka che...aide sledvashtiq pyt kato go lepvash toq etiket "kurva"se zamisli dali znaesh vyobshte smisyla na dumata....
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com