- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ostavih go,a nz dali postupih pravilno...
zdraveite pak...
emi...skusah s gadjeto si,s koeot bqhem zaedno 5meseca...Prichinata e che ot 2sedm useshtah che chufstfata mi istivat fse poveche i poveche...dokato togava ne sreshnah edno momche s koeto zapochnah da islism na kafe,na rashodka i t.n. ... ne sm se chufstfala olkova vesela i shtastliva o tmn vreme nasam..togava rasbrah ch eneshtata m/u men i priqtelq mi se profalqt..pomislih si che chufstfata mi km dr momche,sa prosot mimoletno uvlechenie,no....snoshti neisdurjah i kazah an gadjeto si "kusame" stana mu gadno i kaza smao "milichka,pojelavam ti mn shatstie,liubov i ....ne spirai da s eusmihfash zashtoto si prekrasna,kogato se usmihfash fsichki okolo teb ti gi prafishs htastlivi...vinagi shte te obichm,raschitai na men za fsichko" i ... fsichko prikliuchi...5meseca...Tolkova burso minaa i tolkova burso sfurshi fsichko...
znam che vsichko e sfurshilo veche,no iskmd a chuq kakfo mislit evie...prafilnu li postupih che ne go lugah i skusah s nego ili trqbvashe da chakm oshte,da se vijdm taino s onova momche i da chakm chufstfata mi otnovo da se poqvqt....![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !