- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kogo trqbva da izbera.Приятелите ИЛИ момчето което обичам
Здравейте искам да ми дадете съвет,ако сте на мое место какво бихте направили.Аз сам много отчаяна,защото съм ВЛЮБЕНА в едно момче от 4 години и то сега чак започна да ми обръща внимание и вече сме на път да станеме гаджета,обаче приятелките ми и момчето неса от една компания.Опитвам се да излизам и тях и с него оваче нестава все един от тях си мисли че ги зарязвам,ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ ми поставиха условие
да избера тях или него аз казах че немога да избера и те ме оставиха.КАКВО ДА ПРАВА да се върна при тях или да остана с него......
МОЛЯВИ ПОМОГНЕТЕ МИ и приятелките си и момчето ги обичам стршно много...
![]()
kvi sa tiq priqtelki we?! ne bi li trqbvalo da se radvat za teb?! Pogovori s tqh. ne moje da ti postavqt takiva yltimatomi...i se oglejdai za drygi priqteli, 4e tez mai ne6to ne sa 4itavi...a s mom4eto...opoznaite se i davai smeloYspeh
Я пак се замисли дали са ти истински приятелкиКак така ще ти поставят условия ти с кой да излизаш?!Щом си решила,че ще излезеш с гажето си знчи ще излезеш с него!Обясни им това,че те не могат да ти поставят ултиматум и не могат да те карат да избираш,защото найстина е тъпо.Е пожелавам ти успех..дано те разберат
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами според теб щяха ли да те карат да избираш между тях и него ако ти бяха истински приятелки??Изобщо не трябва да се колебаеш-на твое място щях да избера момчето не защото не ценя приятелите си а защото искам да съм щастлива.А ако избера любовта определено ще бъда-ти също.Случвало ми се е преди но тогава направих грешка и избрах приятелката си за което съжълявах.Излизай с момчето и знай-не си загубила нищо-напротив-спечелила си.
А твоите приятелки явно ти завиждат!
naistina se zamisli kakvi priqtelki sa kato ti postavqt takiva usloviqno puk nali znae6 gadjetata sa do vreme a priqtelite sa zavinagi no v slu4aq ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da izbera nego pone taka si mislq de.nadqvam se da ne mi idva do glavata i da mi se nalaga da izbiram.Nz pomisli si mn dobre predi da vzeme6 re6enie.
uspeh![]()
Аз също мисля 4е това не са ти истински приятелки!Мразят ли го или какво?Нали те не ходят с него ,4е да ти поставят усложия с кой да излизаш?Като неискат да го виждат един ден ще излизаш с него,друг ден с тях.Би трябвало да те разберат ,ако са истински приятелки!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Хаха... е*аси приятелките![]()
'що не им теглиш една майна с извинение, обръщаш им гръб и продължаваш напред... като се поогледаш за стойностни хора, може да са три пъти по-малко от настоящите 'приятелки', но да знаеш че можеш да разчиташ във всеки един момент на тях, а не да те цакат по този грозен начин.
Напълно се съгласявам с всички по-горни постове .. една истинска прителка(приятелки)никога не биха ти поставили ултиматум .. Но според мен преди да решиш каквото и да било, опознай момчето по-добре .. все пак за 4 години чак сега да започне да те харесва .. може би просто не иска да е сам .. внимавай да не станеш междинната, с която да е само докато си намери някоя по-хубава .. късмет
ПП:Замисли се кое е най-добре за теб самата ... помисли за себе си![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Ако са ти истински приятелки нямаше да те заебат и да те карат да избираш!Може да съчетаеш и двете работи...ако нямаш време да излизаш с него и приятелките си всеки ден и един ден излизаш с гаджето,друг път с приятелките са и готово...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Офффф, боже! К'ви са тия простотии? Лапешки изцепки на твоите приятелки... Хиич не им обръщай внимание! Излизай си с гаджето, ходи си с него, а за тях - еми ако са ти приятелки ще се радват за тебе. Виж аз ходя с едно момче от 8 месеца и всеки ден се виждам с него, а с приятелките ми - в почивните дни. И ги съчетавам нещата. И никой не ми се сърди. Но това не значи, че не са ми истински приятелки!Даже напротив! Много ми е тъпо това - приятелството се измерва с това колко време прекарваш с тоя човек. Простотии! Няма такова нещо! Приятелството не е задължение, а удоволствие. А пък и те ти завиждат. Не заради самото момче, ами от факта, че ти си имаш (или евентуално ще имаш) гадже, а те блеят по цял ден и убиват времето. И се чудят какво да правят.... И искат и ти да тъпееш с тях, иначе един вид си "предателка".
Не им обръщай внимание - живей си живота!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ami sajalqvam, 4e 6te ti go kaja, oba4e mislq 4e tova ne sa ti nikakvi priqtelki!Priqtelite ne postavqt takiva usloviq i ne te karat da izbira6!To4no te nai-mnogo trqbva da te podkrepqt,a ne go pravqtVse pak jivota si e tvoi!Vse pak ti 6te hodi6 s tova mom4e ,a ne te!Ami te i sledva6tiq pr moje da ne udobrqt.I ot nego li 6te se otkaje6?!?Pomisli malko nad tova i si pomisli kakvi priqtelki ima6!Az ako sam na tvoe mqsto 6te si ostana s mom4eto i 6te si potarsq dr priqtelki ,koito da ne me postavqt v takova ABSURDNO polojenie!Първоначално написано от Mon4eto
Uspeh i pi6i kakvo e razvitieto!
Най ме е яд на такива ку*ки които поставят условия!!!Не са ти приятелки,зарежи ги,те ги е яд,че любовта ти става споделена..
Хайде Успех!!!
shto za priqtelki kato shte ti postavqt usloviq . q gi zareji teq djofriПървоначално написано от Mon4eto
![]()
съгласна..Първоначално написано от tremal
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
полей ги тия твои приятелки с боза , както аз ше направа със една свиня дето ми се прави на много тежка по телефона
ako naistina sa ti fr nqma da imat ni6o protiv da trugne6 s nego
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Много ясно!!Първоначално написано от ^^kotenceto^^
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
Mila bih ti kazala che tezi momicheta ne sa ti priqtelki a prosto egoistichni kuchki koito mislqt samo za sebe si ! I az sam imala takaf sluchai ..mn obichah edno momche bqh po cql den s nego,priqtelkite mi se sardehaa zashtoto gi tyrsih samo kogato sam skarana s nego,no vapreki vsi4ko me razbiraha i vijdaha che sn ego sam shtastliva zatova i te bqha shtastlivi .. Savetvam te da si namerish novi priqtelki![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Първоначално написано от machoka
![]()
Здравейте на всички първо искам да ви благодаря че обърнахте внимание на моя проблем.....Значи нештата сега стоят по същия начин те неми говорат защото аз вече излизам с него всеки ден казах им че мога да излизам през деня с тях а вечерта с него но те несе съгласиха и тотално ме заебаха![]()
а доколкото нещата с момчето варвят мноо добре
![]()
Сега се сештам че и преди имаше подобен случей,когато си хванах гадже ти ми казаха,че ако него зарежа ще ги изгуба завинаги,но аз понеже небях влюбена в него аз го зарязах.Но сега е различно,защото аз нмого обичам този човек...БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ