.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

koji4kata na penica

kojichkata na penisa mi e dosta po dulga ot samiq penis i go zakriva izcqlo.tova e normalno no kogato se sloji prezarvativ stava kofti za6toto gumato izdurpva kojata napred i se sabira.A pri sex tova e kofti ,4uvstva se edno opunato.
    nqkoi s podoben problem i razre6enieto mu

Като правиш няколко пъти секс БЕЗ презарватив и тя ще се оправи от само себе си, ако не ще те трябва да отидеш на уролог.
    2т. забрана за ползване на профил

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: koji4kata na penica

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kojichkata na penisa mi e dosta po dulga ot samiq penis i go zakriva izcqlo.tova e normalno no kogato se sloji prezarvativ stava kofti za6toto gumato izdurpva kojata napred i se sabira.A pri sex tova e kofti ,4uvstva se edno opunato.
    nqkoi s podoben problem i razre6enieto mu
    Трябва да си яко надървен и да ти се постави. Примерно да ти го сложи с уста, правейки ти свирка, така прилепват най-добре

Guest
    Аз имам абсолютно същия проблем и го споделих с лекар-андролог. Той беше категоричен относно решението, а то е оперативна намеса. Вариантите са два: да се скъси малко кожичката (което той не ми препоръчва) или да се премахне изцяло. Кое ще предпочетеш е въпрос на личен избор. Аз обаче все още не мога да събера смелост да си насроча ден и час за операцията.

Повече от фен

............

podkrepqm izcqlo lorinser

Супер фен

Re: ............

Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    И аз, мнения да има.

Не би трябвало.Да не използваш по широк презерватив от оная си работа,или преди да си го наденеш,изпъни кожичката назад.

Re: ............

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    И аз, мнения да има.
    А ще гласувате ли за мен ?
    2т. забрана за ползване на профил

Аз имах същия проблем като дете на 4-5 годинки и бях на доктор да ме режат не е много страшно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си