- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кое е по-безвредно-пресата или сешоара?
С кое изгаря по-малко косата при изправяне,пресата или сешоара?![]()
![]()
ami zavisi ot presata. Moqta primerno e kerami4na i s para i vaob6te ne gori kosata sled neq po-malko gori kosata parnra ili samo kerami4nata, a ako e obiknovena presa- da tq gori pove4e t se6uara.
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
se6oara![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
пресата разбирасе особено ако е лоша
не е ли явно защо?!
presata gori pove4e!!! ako e s kristalno pokritie samo ne gori i kerami4nite sa6to gorqt..
Пресата гори повече много ясно.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
opredeleno sus se6oar,osobeno ako ne e mn gore6ta vuzdu6nata struq
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
presata gori mn pove4e osobeno ako ne e ot dobro ka4estvo
ami spored mene s presata...
no ako iska6 da se izpravq6,ne si igrai sas presi a zemi na maika ti iutiqta i se izpravq6 perfektno!
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
според мен пресата изгаря много повече косата !![]()
Според мен пресата е по - вредна.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Благодаря ви за отговорите,все пак ми бяха много полезни,защото аз вече повече от година си я изправям на седмица поне по един път с преса и ми цъфти много бързо и гадно,ама не е толкова суха.Когато я изправям винаги слагам кристали,подхранващи маски и т.н,но просто исках да знам да продължавам ли с пресата или със сешоара,защото ми отнема едно и също време,просто ми омръзна да си тормозя косата толкова много...Много ви благодаря! =D> \
/
Пресата гори много повече. Знам от личен опит, защото близо от 2 години и половина си изправям косата със сешоар.![]()