.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

В автобуса?

Ъмм харесвам си едно момче от абтобуса. Всъщност съм го виждала 2 пъти, обаче наистина много ме кефи. Проблема е, че не знам дали да се запозная с него и въобще как да се запозная? Може да си има гадже...
    Не знам как да се запозня с него. Не мога. Или да му се усмихвам пък той да дойде.
    Хаха може да не го видя повече, обаче ме кефи мамка му!!!
    Харесвали ли сте си някой така? Какво е ставало?

Guest
    еми запознаи се ако си хубава и момчето няма гадже според мен нема да откаже да се запознаите мое мнение Момче сьм все пак \/

Ами ако пак го видиш седнал сам в автобуса,може да седнеш до него и да попиташ свободно ли е? И да го заговориш.Действай импулсивно,то ще си покаже

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Попринцип тоя автобус е доста претъпкан, така че шанс да седна до него май няма

ani4ka18

дори и да си има гадже нищо не ти пречи да се запознаете. все пак ти не си сигурна в това и няма да разбереш докато стоиш на една страна и го гледаш. запознайте се, пък после каквото стане.

Мега фен Аватара на machoka
    Значи ти си била тази, която ме заглеждаше..

Повече от фен
    Ami mn e lesno zapoznanstvoto!Po princip reisovete sa dosta pretapkani.Moje6 ei taka da se blasne6 v nego uj bez da iska6,da se izvini6 i po mejdu drugoto da se zapoznaete
    az li4no dosta 4esto sam prilagala tozi nomer(no ne v reis) i pomaga
    uspeh \/ \/ \/

Супер фен
    Отиди до него и се запознайте-просто е!Просто казваш здравей аз съм еди коя си,а ти кой си и готово!!!

хАйДе УсПеХ!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Ami mn e lesno zapoznanstvoto!Po princip reisovete sa dosta pretapkani.Moje6 ei taka da se blasne6 v nego uj bez da iska6,da se izvini6 i po mejdu drugoto da se zapoznaete
    uspeh \/ \/ \/
    хахаааа и аз така правя доста често и наистина става!Пробвай и ти!Явно вече доста е изпитано

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    uspeh \/ \/ \/
    хахаааа и аз така правя доста често и наистина става!Пробвай и ти!Явно вече доста е изпитано
    hahaha 6tom stava i az 6te probvam

име презиме фамилия
    Guest
    За кой автобус става дума? Че аз точно 2 пъти видях едно момиче и си мислех да се запознавам с нея, даже не си карам колата напоследък за да я видя пак ама нейсе... Да не си ти (въпроса е сериозен)

Голям фен
    Град
    sofia
    davai s mn mislene do nikude ne se stiga
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от име презиме фамилия
    За кой автобус става дума? Че аз точно 2 пъти видях едно момиче и си мислех да се запознавам с нея, даже не си карам колата напоследък за да я видя пак ама нейсе... Да не си ти (въпроса е сериозен)
    ехее тука се завърза интригата
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    софия
    еи супер дано имаш успех , тва да имаш разнообразие в тоя живот ..

Guest
    Аз като си забравя цайсите изведнъж всички момичета по автобусите стават толкова хубави...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми запознаи се ако си хубава и момчето няма гадже според мен нема да откаже да се запознаите мое мнение Момче сьм все пак \/
    Пък ако си хубава и има гадже пак няма да откаже според мен!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от име презиме фамилия
    Хахаха кога за последно я видя ?

Гостенин
    Guest
    Кажи има ли някакви осмици в номера на автобуса

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Това ми напомня на мен преди 2-3 години дето си бях харесала един контрольор в автобуса и все пътувах с него, бях му научила смените, седях и му се усмихвах тъпо през целия път, ама накрая случайно разказах на мама и тя ме светна, че е много готина, ама бил женен от бая време и имал деца...вече избягвам да се возя с автобуса...
    Иначе щом си харесваш това момче, върви и го заговори или пък му се поусмихвай ти тъпо и накрая или ще те заговори или ще те помисли за луда Не губиш нищо и в двата случая е разбере, че го харесваш
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Гостенин
    Кажи има ли някакви осмици в номера на автобуса