.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

За пореден път се убеждавам колко гадно нещо е любовта

от 2 месеца си хода с едно момиче сичко беше перфектно до днес когато тя ми заяви че си харесва най добрия ми приятел

Повече от фен
    Kofti!Ne si zaslujava da se izma4va6 zaradi takova momi4e!Spoko pi4 imai dr macki!

Голям фен
    Да..наистина гадна ситуация.Но все пак приеми,че в живота се случват такива неща.Не може всичко да ни е розово..колкото и да ни се иска :-( Аз съм сигурна,че си готин човек и ще си намериш по-добро момиче.Най-важното е да не губиш вяра,че ще срещнеш точното момиче за теб:)

Голям фен
    Град
    sofia
    тегли й една... живота продължава

Голям фен
    Град
    sofia
    lelel taq v red li e we az ako bqh 6tqh da q prebiq hah bazikam se...A ti kvo i kaza tq kato ti kaza 4e haresva tvoq priqtel?????Awe ima gi sekvi Vsqko zlo za dobro ne se ot4aivai

винаги има следваща не се впрягай заради тая...
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Голям фен
    Град
    sofia
    6e go prejive6 6e si nameri6 druga
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    софия

Re: За пореден път се убеждавам колко гадно нещо е любовта

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    от 2 месеца си хода с едно момиче сичко беше перфектно до днес когато тя ми заяви че си харесва най добрия ми приятел
    тя пак добре е че само си го харесва ... преставяш ли си да са те лъгали малееееее , че полудеем и ше фанем една пушка и ше ги избием базикам се .... бате нз тва женита са много странно нещо
    даваш им сичко , сърцето си ... посвещаваш живота си на тях и изведнъж или те лъжат или ти казват "харесвам си най-добрия ти приятел" аз имам чустовото че тва го прават нарочно

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    тя пак добре е че само си го харесва ... преставяш ли си да са те лъгали малееееее , че полудеем и ше фанем една пушка и ше ги избием базикам се .... бате нз тва женита са много странно нещо
    даваш им сичко , сърцето си ... посвещаваш живота си на тях и изведнъж или те лъжат или ти казват "харесвам си най-добрия ти приятел" аз имам чустовото че тва го прават нарочно
    мхмм напълно съм съгласна с тебе!ама и момчетата са така някои не казвам всички.Пфф и аз за пореден пат се убеждавам колко е гаден и живота и любовта!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Понякога се случват и такива работи. Какво да се прави?!? ЖИВОООООООООООООООООТ!

Град
    Nothingville
    По-скоро си се заблуждавал,че всичко е било перфектно през тези 2 месеца. Горе главата. Това не е много време, ще я забравиш толкова бързо колкото тя те е зарязала!
    People say i’m a star but i still think i'll never make it.

Супер фен
    Може да е тръгнала с теб,за да е по-близо до приятеля ти

Пич токущо разбра че има много тъпи путки ...
    АМИН! или по точно АМАН от такива !
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си