Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
ami mislq 4e stra6no mnogo si go zasegnala i vse o6te mu e kofti...6tom 4uvstva6 4e toi ne e bezrali4en kam teb zna4i naistina moje da e taka... moje bi 6te e po dobre tova koeto kaza na nas da go kaje6 i na nego... kaji mu 4e vse o6te go obi4a6 i 4e iska6 da bade kakto prdi kato razbira se predi tova mu se izvini6!
prosto mu obqsni 4e togava taka si se 4uvstvala i 4e si napravila gre6ka
.... nz prosto kakvo da ti kaja
naistina dosta slojno....pogovorete i prosto opitai da go nakara6 da ste pr i mojebi taka postepenno 6te si go varne6...
pi6i kakvo e stanalo pls:}
ve4e i tva opitah kazah mu vsi4ko dori 4e sam ybila lubovta mu na koeto toi se izsmq e pone si ostanahme priqteli ili pone az taka si misleh mi toi pak ohladnq i nz ve4e
ooulll naistina mn kofti.....az imah podoben slu4ai i prosto sprqhme da se vijdame s mom4eto i da ti kaja zabravq se!Sega mislq za nego kato za dobar priqtel!Vsi4ko 6te otmine .Po-dobre zapo4ni da izliza6 s dr mom4eta,nameri si dobro mom4e i 6te vidi6 4e ima i dr mom4eta za koito si zaslujava da prodalji6 napred!Az to4no tova napravih i sega sam mnogo dobre!Prosto ne mu misli ve4e,qvno vsi4ko e prikliu4ilo za nego...