Цитирай Първоначално написано от zvezden_zaio
zdravei, milo mom4e. zavisi kakvo razbira6 pod inteligenten, vs ima razli4ni kriterii, k ne vinagi si syvpadat. Eto, naprimer, az sam ob6tuvala s mn hora s otli4en uspeh v u-6te, no k ne mogat da poddarjat elementaren razgovor, zn na4etesnostta donqkade ne e kriterii. Za men inteligenten e tozi 4ovek, koito moje da govori na vsqkakvi temi bez pritesninie, znae kak da podhvane nqkoq po-delikatna tema, znae kak da nakara 4oveka do sebe si da se 4uvstva dobre. Ima poznaniq na razli4na tematika, no i da znae koe koga da kaje (tova e mnogo vajno). Kakvi knigi da 4ete6 li... hm... slojen vapros. Spored men ne e nujno da se nasilva6 da 4ete6 knigi, ot koito ni6to ne razbira6 kato " Velika didaktika" naprimer. Gledai filmi, nau4no populqrni predavaniq pyk vs 6te si doide na mqstoto.A i o6te ne6to, spored men problemat ti e, 4e se pritesnqva6 da govori6 najivo pred publika i ot tova ti pritesnenie proizti4at powe4eto problemi. Ne znam dokolko sam prava i dokolko ne sam, no sam sre6tala mn podobni problemi. Taka 4e, ako sam prava, moqt savet e da se porovi6 iz internet za knigi, koito razglejdat tozi problem, a ako ne nameri6 ni6to, pi6i, az imam 1 podhodq6t material, moga da ti go dam, ako razbira se jelae6. Ami tva e ot men. Uspeh
bih jelal da mi prati6 tozi material 6te mi bude interesno.ako moje6 prati mi gi na desislava_boy@abv.bg.mersi predvaritelno