.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

m0lq vi p0m0gnete mi... :(

m0lq vi p0m0gnete mi ..!Edn0 m0mche strashn0 mn me haresva...0bicha..taka kazva,n0 az si g0 imam kat0 priqtel mn g0 0bicham i haresvam n0 sam0 kat0 priqtel...Hodih s neg0viq priqtel i zaradi t0va neiskahda trygvam s neg0,zasht0t0 vze 0shte haresvam priqtelq mu,n0 vypreki t0va trygnahme reshih da 0pitam da g0 0bikna..T0i znae che ne g0 haresvam taka kakt0 t0i mene i mn0g0 g0 naranih kat0 mu g0 kazah vsichk0 t0va i pak se syglasi da trygnem...H0dim veche 1 sedmica,a az vse 0shte nem0ga da g0 0bikna m0lq vi kajete mi kakv0 da pravq...neiskam da se razdelqm s neg0 zasht0t0 shte se skarame 100% i shte mu stane mn,mn gadn0,a az neiskam

Повече от фен
    Tova ne e 4esno!Zna4i ti misli6 za nego ,ne iska6 da mu e gadno,a toi kakvo pravi za teb?!?Ni6to!Ti ne si dlajna da strada6 ,samo za6toto nqkoi mn te haresva i iska da e s teb!Stegni se malko!Koi e toi ,4e 6te te kara da si s nego ,6tom ti ne jelae6!Pogovori s nego i mu obqsni ,4e tova polojenie ne ti e po vkusa!Ako ne te razbere,zna4i ne te obi4a dostata4no!

Ami mn pyti sym mu kazvala che g0 haresvam mn i g0 0bicham , n0 sam0 kat0 priqtel...mn g0 naranih kat0 mu g0 kazvah vseki pyt..reshih da 0pitam i sega nz kakv0 da pravq..ak0 mu kaja krai mn shte se qd0sa i m0je da se skarame da si razvalim priqtelstv0t0,a az neiskam...Pyk neiskam i da se vliubvam v neg0,sht0t0 malk0 ili mn shte e sam0 zaradi sex-a...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от mImIt0o0
    Ami mn pyti sym mu kazvala che g0 haresvam mn i g0 0bicham , n0 sam0 kat0 priqtel...mn g0 naranih kat0 mu g0 kazvah vseki pyt..reshih da 0pitam i sega nz kakv0 da pravq..ak0 mu kaja krai mn shte se qd0sa i m0je da se skarame da si razvalim priqtelstv0t0,a az neiskam...Pyk neiskam i da se vliubvam v neg0,sht0t0 malk0 ili mn shte e sam0 zaradi sex-a...
    hm... ami 6tom misli6 ,4e 6te e samo zaradi sex-a zna4i toi ne darji dostata4no na teb(pone az taka vijdam ne6tata)
    ot dumite ti razbiram (dosta se poobarkah mejdudrugoto) 4e toi te haresva ama ti ne iska6 da si gadje s nego
    po -dobre mu go kaji,razberete se ne6to
    sigurna sam 4e tova ne e ot v4era,4e prodaljava dosta vreme i zatova mislq 4e prosto trqbva da se razdeli6 s nego kolkoto i da ti e trudno....
    obadi mu se i kaji kakvo e stanalo

Naistina ne e 0t vchera...0tkakt0 se p0znavame t.e. 0t 3-4 meseca t0i mn me haresva...Da az ne iskam da h0dq s neg0,reshih da 0pitam da mu 0tvyrna na chuvstvata i mislq,che ak0 sme 0shte 1-2 sedmici zaedn0 shte se privyrja kym neg0,a sqkash neiskam Edin pyt razpravqshe kak se 0bajdal na edna sam0 da q e.. i p0sle cha0..m0je i vse 0shte da pravi taka d0ri i kat0 h0dim ,zat0va neikam da se vliubvam v neg0 dai mi nqkakyf savet pls .. 0sven da g0v0rq s neg0,makar che veche nqma kakv0 da mu kazvam t0i znae vsichk0 i vypreki t0va nast0qva da sme zaedn0..

Супер фен

Re: m0lq vi p0m0gnete mi... :(

m0lq vi p0m0gnete mi ..!Edn0 m0mche strashn0 mn me haresva...0bicha..taka kazva,n0 az si g0 imam kat0 priqtel mn g0 0bicham i haresvam n0 sam0 kat0 priqtel...Hodih s neg0viq priqtel i zaradi t0va neiskahda trygvam s neg0,zasht0t0 vze 0shte haresvam priqtelq mu,n0 vypreki t0va trygnahme reshih da 0pitam da g0 0bikna..T0i znae che ne g0 haresvam taka kakt0 t0i mene i mn0g0 g0 naranih kat0 mu g0 kazah vsichk0 t0va i pak se syglasi da trygnem...H0dim veche 1 sedmica,a az vse 0shte nem0ga da g0 0bikna m0lq vi kajete mi kakv0 da pravq...neiskam da se razdelqm s neg0 zasht0t0 shte se skarame 100% i shte mu stane mn,mn gadn0,a az neiskam
    Няма да успееш да го обикнеш..По-добре го остави!

Голям фен
    Град
    sofia
    po tozi na4in samo 6e go luje6 i toi rano ili kusno 6e razbere
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    po tozi na4in samo 6e go luje6 i toi rano ili kusno 6e razbere
    E mislq,che e razbral,che ne g0 haresavam taka kakt0 t0i mene...ne vijdam az kakv0 g0 lyja sled kat0 t0i iska da e s mene... i sega nz kak da g0 nakaram da se razdelim,taka che da ne strada i da ne mi se syrdi..

eee tva mn gadno... znam go 6toto i s men se slu4va ne6to podobno... i ne znam kvo da pravq .. no rano ili kysno trqbva da se razdelite ... tva ne moje da prodyljava .. takava vryzka nqma byde6te ...
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

`Tvoeto`Mom4e
    dai mi savet..na teb p0ne ti se e sluchval0 kakv0 da pravq ? Sig shte mi kajesh da se razdelq s neg0, n0 kak ... ? kak kat0 mn shte g0 naranq i m0je da mi se syrdi a az neiskam..pls help

mn iskam da ti pomogna .. no i az sym v bezizhodica... 6tot ne znam kakvo da pravq .. i mi e gadno .. prosto ne znam.. sorry ...
    Da iska6 da 4aka6.. Da moje6 da ka4a6.. Da znae6 da 4aka6.. Tova e lubov...Da iska6 da 4uka6.. Da moje6 da 4uka6.. Da znae6 da 4uka6.. Tova e sex...

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    odkrepqm tova mnenie!naistina go ostavi! =D> ne biva da go lyjesh
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Просто го остави.Така ще е по-добре и за двама ви.Това чувство или го има,или го няма.То не се появява в последствие,а или се усилва или намалява.Но щом при вас го няма,тогава няма за какво да си говорим.От цялата работа най-много да се привържеш към него и да си въобразяваш,че го обичаш...
    Просто му дай да разбере,че не сте един за друг!

Guest
    milichki mn vi blag0darq za razbiranet0 i za syvetite k0it0 mi davate ama..mai vzimam da se privyrzvam sega kym neg0 sled sn0shti..p0neje bqhme na disk0teka i sega sym mn 0byrkana i nz kakv0 chuvstvam veche kym neg0 ...

ami naistina e nai-dobre da se razdelite za6toto ne moje taka bez lubov i jelanie da ima edna vrazka ako moje da s enare4e daje vrazka !!!

Macka, ne e trqbavlo da pravi6 ni6to takova.Trqbvalo e prosto da mu obqsni6 4e durji6 na nego gato fr, i ni6to pove4e.Az imam su6tiq problem, s nqkolko mta.No ne priemam predlojeniqta im i im obqsnqvam 4e durja na tqh i mn gi cenq kato fr.No svur6en fakt, ne moje6 da promeni6 ni6to.Edinstvenoto koeto moje6 da naperavi6 e, da mu obqsni6, kolko mn durji6 na nego, kolko mn go obi4ka6, ceni6 i t.n.Provedi edin dulag razgovor s nego.Trogni go.I toi 6te si razbere.Puk ako durji na teb, kolkoto ti an nego, 6te ti prosto tova.I mu go kaji.Uspeh i ne se kosi
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Град
    :)
    дай му шанс да те завладее, но преди това си поговорете. Кажи му за какъв го имаш и му обясни най-цивилизовано, че може да държи на теб...покажи му че държиш на него, но по друг начин

Guest
    o0oh..chesn0 mn0g0 sym 0byrkana i veche neznam kakv0 na pravq naistina... kazala sym mu vsichk0 che g0 imam kat0 priqtel i mn mn si g0 0bicham,n0 kat0 priqtel 0bache t0i nast0qvashe...i reshih da 0pitam da mu 0tvyrna na chuvstvata...a i sega mislq che zap0chvam da se privyrzvam kym neg0,a ne iskam i ne mu vqrvam mn mn ..

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    o0oh..chesn0 mn0g0 sym 0byrkana i veche neznam kakv0 na pravq naistina... kazala sym mu vsichk0 che g0 imam kat0 priqtel i mn mn si g0 0bicham,n0 kat0 priqtel 0bache t0i nast0qvashe...i reshih da 0pitam da mu 0tvyrna na chuvstvata...a i sega mislq che zap0chvam da se privyrzvam kym neg0,a ne iskam i ne mu vqrvam mn mn ..
    нещо почвам да се обърквам...нали ти е приятел?!? С моите приятели сме като братя и сестри и си говорим за всичко и им се доверявам НАПЪЛНО. Замисли се като какво би бил по-ценен за теб...дали като приятел (тип братче) или като приятел(тип гадже)

Guest
    Ami az p0 princip si g0 iskam sam0 kat0 priqtel (tip bratche kakt0 kazvash),a t0i iska nesht0 p0veche...naranih g0 kat0 mu kazah vsichk0 k0et0 mislq ..t.e. che ne iskam da h0dq s neg0 zasht0t0 mn si g0 l0v3 kat0 priqtel,a i 0shte mislq za bivshiq mi (neg0viq priqtel) i sega mi e mn typ0 nz kak da mu kaja che iskam da si 0stanem friends i ne iskam da se karame...

Голям фен
    Град
    аз не искам и да се представям между двама приятели, но иначе случило се....
    ми според мен е по-добре да махнеш иглата преди да е пробола докрай сърцето. Така ще му мине по-бързо и малко време няам да се гледате мн мн, но полсе ще му мине...по-бързо.

Guest
    Strah me e che shte mi se syrdi i mn shte g0 naranq i sigurn0 shte vika..nz nz ne mi se misli naprav0...ak0 ima lesn0 shtqh da vyrna vremet0 nazad ama nestava :{

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    nai dobre mu obqsni 4e ni6to nqma da se polu4i m/u vas....\

budi mnogo vnimatelna za da ne go narani6...

Dano da te razbere i si4ko da se podredi!

USPEH!!

\/

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Ми да кратко, точно и ясно! Няма какво да се говори повече....това не е честно нито за теб нито за него. Няма смисъл да продължавате така

Guest
    kazah mu che ne iskam da sme zaedn0...mn gadn0 mu stana mn iska da e s mene nz kak da g0 nakaram da me izbie 0t mislite si neiskam da misli za mennnn utre shte se vidim i shte g0v0rim naprav0 nz kak shte g0 p0gledna v 0chite sled vsichk0 k0et0 mu prichinih

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си