- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pls poglednete..speshno!
predi malko pak se skarahme s nego...zashto li? ami nz...zashtoto vinagi stava taka...iskam da se izvinq ..iskam da mu kaja che go obicham..a ne trqbva...iskam pone 1 sms da mu pratq...no nz kakaf...pomognete mi...btw nie ne sme gadjeta...no sme blizki..moa da razchitam na nego vinagi..i za tfa sam vlubena v nego do ushite..i sega she umra che sme skarani pak ;-(((
ooul tova ne6to ne moga da go razber.Za6to ste se skarali?Ne mi se vqrva d e tolkova seriozno ,4e da sloji kari na otno6eniqta vi.Po-dobre iz4akai den,dva i mu pi6i nqkakav izvinitelen sms.Ako ne otgovori,zna4i ne darji dostata4no na teb.Pone az taka vijdam ne6tata.
ne e slojil krai na otnosheniata ni...prosto e sardit...no az ne izdarjam da sam v tfa polojenie...iskam da si govorim milo...iskam da se izvina..iskam .. no ne znam kfo da mu kaja i kak da go kaja...
Prosto kaji,4e sajalqva6(razbirase ako ti si vinovna,za6toto 6te e glupavo da se izvinqva6 za ne6to ,za koeto ne si vinovna).Kaji mu ,4e ti e kofti i ,4e darji6 na nego.6tom ste tolkova blizki ,bi trqbvalo da te razbere!Uspeh!Първоначално написано от prostachka
Споко ще се оправите!!!И все пак си поговорете!!!Първоначално написано от prostachka
spoko 6e se sdobrite
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!