- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Какво да правя? Не искам повече да съм сама.
Zdraveite mole vi pomognete mi.Iskam mnogo iskam gadje a nqmamIskam da si hvana,a vsi4ki koito mi predlagat sa grozni.A az ne iskam da pravq purvata kra4ka.Kakvo da pravq ne iskam pove4e da sam sama
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
tragni s men shtom si tolkova ot4aqna x) XXxxxxXxПървоначално написано от Neshtasna
Eeeee.....Kak go kaza samo...Kak taka grozni?!?Mislq ,4e dosta si vdignala kriqteriq.Spored,ne trqbva da prezenqva6 horata samo po van6niq im vid!Dai im 6ans!Izlez s nqkoi ,koito te pokani na sre6ta.Tova ,razbirase, ne ozna4ava ,4e nepremenno trqbva da stanete gadjeta!Pak i za6to da ne napravi6 ti parvata kra4ka?!?Kato ti haresa nqkoi prosto se zapoznai s nego,pokani go na kafe i gotovo .Ne e tolkova stra6no!Probvai!
Ейй споко бе!Недей да се отчайваш толкоЗ.Недей да бързаш и в никакъв случай не се хващай с някой,който не те кефи.Просто изчакай..ние не можем да ти помогнем да си намериш готино момче. Нали знаеш когато най-много искаш точно тогава няма никой.Но когато най-малко очакваш ще се появи подходящия:) Тъй че го дай малко по весело пък той сам ще те потърси:)
Ами понякога и ти трябва да правиш първата крачка...Първоначално написано от Neshtasna
spoko 6e doide i nqkoi krasi no za tqh trqbva da po4aka6
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
хубоста не е толкова важна... важен е самият човек , какво има в сърцето и дали въобще има..Първоначално написано от Neshtasna
аз се опарих вече с голяма красавица и за тва вече искам нормално момиче..![]()
![]()
e da za surceto si e vqrno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ако ще си хващаш нещо - на САФАРИ, ако искаш гадже - спечели го.Първоначално написано от PLAMENKO
Пък и е важно сърцето и душата на човек, а не колко момичета ще се пукнат от яд като сте заедно.
Първоначално написано от Krem4eto
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Кви са тия глупости бе, момиче ? Всички, които искат да бъдат с теб били грозни? Я вземи порасни малко! Пък ако след време се запознаеш с твоя принц, а дано той да не мисли същото за теб!![]()
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
Така е.Първоначално написано от Krem4eto
![]()
Ако се огледаме малко,ще забележим че всички красиви мъже са с обратна сексуална ориентация...![]()
Death is not the end,it`s just the begining.
Пф... човек с твоето мислено трудно ще си намери някой, който ше прави нещо повече, от колкото да я тъпче...Първоначално написано от Neshtasna
Всички били грозни... представям си ти каква звезда си...
Една Луна...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
ishte de,ishte !Първоначално написано от ^sladyranka`
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
И мойто гадже не е принца от мечтите ми...ама ме разбира...той е човек на който мога да разчитам и на който мога да се доверя! Първо виж вътрешната красота..не винаги вътрешната и външната красота съвпадат...просто погледни вътре в момчетата който ти "предлагат"....УСПЕХ!
zdravei ne se pritesnqvai 4e problemut e v teb!! moje bi prosto si mnogo svita i ne si sviknala da pokazva6 4uvstvata si! Glavata gore...sega moje da si nqma6 gadje no ti garantiram 4e si4kata taq muka 6te ti donese svoeto 6tastie i ti 6te bude6 mnogo 6tastliva i vlubena! ne zabravqi da vqrva6 v sebe si tova e nai vajno ti si nomer 1!!! \/
Почнахме да се правим на големи...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Авторката, трябва да разбереш, че като искаш нещо, трябва да се бориш за него, а не да чакаш то да ти падне от нищото. С други думи: като те кефи някой - действай по въпроса.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ами какво да направиш....пфф наистина порасни![]()
Първо да кажа външността не е толкова важнаако продължаваш така наистина няма да успееш. И какво е това да успееш всъщност любовта си идва сама...а ако търсиш гаде просто за да го имаш...емии какъв е проблема ти да направиш първата крачка пък
![]()
Нямам думи![]()
Щом сега се чувстваш като стара мома,каква ли ще си след 20 години? Наистина както каза някой по-нагоре вземи и порасни! Не искала да е сама,то е голямоте нещастие да нямаш гадже на колко си 14-16??? Разберете,любовта сама те намира,ако искаш просто гадже,хващай там някой,но не му възлагай големи надежди. Вместо да си поживеят сега,да се влюбят наистина,те тръгнали да се жалват "колко са сами" и защо,защото нямат с кой да се държат за ръчичка из центъра...лелеее трагедия,защо не го казват по новините??????????![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Lifeless Vampire написа:
Ако се огледаме малко,ще забележим че всички красиви мъже са с обратна сексуална ориентация...
^npocTo^a3^f^:
Какво значи "красиви"? Това не е константа...
Ако един мъж за теб е красив, за мен може и да не е!
Не разбирам от мъже,но понякога включвам телевизора на "FashionTV"...
Death is not the end,it`s just the begining.