Първоначално написано от
belluci
Ima edna prizkazka "PAZI SE POVE4E OT PRIQTELITE SI OTKOLKOTO OT VRAGOVETE SI" i si e vqrna,istinata e 4e horata sposobni da budat istinski priqteli sa tvurde malko,stava duma za priqteli,a ne za takiva s koito da hodi6 na kafence i da si govorite bezsmislici.I az za poreden put se ubedih v tova tezi dni,za tova ne sujalqvai tolkova i znai,4e pove4eto hora sa adski kovarni i nesposobni da izpitvat bezkoristni 4uvstva kum kogoto i da e bilo.eto primer,s edno momi4e sme priqtelki ot GODINI pomagala sum i v nqma tolkova trudni momenti i vinagi sum bila do neq kogato e imala nujda,v edin moment kogato az imah nujda da e do men tq ne me potursi za edna sedmica dori za 30min i to zaradi gajeto si,a znae6e,4e moq priqtel ne e v sofiq i mi e tujno i samotno...togava re6ih,4e vsu6nost samo az sum i bila priqtelka i sprqh da q tursq i tq ne me tursi,smenila si e nomera i tui kato imah drehi v neq pisah sms na gajeto i da i predade da mi gi donese,a tq jivee s/u men.I...tui kato s nego ne se obi4ame mnogo,toi zapo4na da mi vru6ta s nqkakvi hranenici,estestveno s 2,3 sms-a bez da mu otvru6tam na prostotiqta mu otgovorih.I tq doide da mi vurne drehite i mi kaza,da ne sum govorila taka na "muja i" za6toto mojela mnogo burzo da mi razvali vruzkata...i nqkakvi takiva izmi6liotini.Razkazvam tazi istoriq za da si vzemat pouka horata koito mislqt,4e istinski priqteli ima....imam i poznati koito 16,17 godini sa bili priqteli ot malki deca i v edin moment ediniq se obru6ta i zabiva noj v gurba na drugiq.Taka 4e macka,po-dobre bez priqteli ot kolkoto s takiva priqteli,ZA6TOTO DORI DA E IMALO NQKAKVO PRIQTELSTVO RANO ILI KUSNO SE NAMESVAT DRUGI OBSTOQTELSTVA,DRUGI INTERESI,DRUGI HORA,A 4OVEKUT IMA LO6A PAMET PO OTNO6ENIE NA DOBRITE NE6TA KOITO NQKOI E NAPRAVIL ZA NEGO....