- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как е Възмооожно Що е Това.. :S :С ?
здрасти хора... сега да ви разкажа моята история.. виждате я тази в подписа ми ... тва е момичето което обичах и което ме е лъгалооооо почти 1 месец.. доста гадно
аз живеех заради нея , дадох и цялото си сърце и съм сигурен че друг няма да я обича така както аз я обичах.. до вчера обаче
от една страна се чуствам супер добре , защото разбрах за това и ми е хубаво защото го видях оня изгармел бушон колко е смешен ...
от друга страна се чуствам адски излъган и супер странно ми е някакво...боли ме за това че ме е лъгала че ме обича...
аз съм на 17 , тя е на 18 , оня дебел задник е на 23 ... тя дори не ми каза едно чао , като разбрах за тва и я питах защо ме е лъгала тя почна да ми вика "къв си ми ти" ?
![]()
тва беше върха вече ... даже неква неина приятелка (деба гаднта свиня колко е смела по телефона аз ше я набарам и ше я изкъпа със БОЗА
-> голямо съм дете ама тва не ми пречи да обичам) , та ми вика че тя ми била казала че сме скъсали ???
![]()
![]()
![]()
аз доста се учудих защото наистина незнаех![]()
миналата нощ я сънувах , как ми се извинява ..(приятели ми казаха че тва е подсъзнанието искал съм тя да ми се извини и за това това съм сънувал...) чесно казано тя и да ми се извини нищо няма да е както преди всмисал аз няма да бъда с нея щото я знам ква е шаврантия... има още много от тая история ама трябва да пиша цяла нощ ...
тя не ми беше казала за тоя и аз сам си го намерих тоя ми каза че са гаджета .. аз викам аха ясноооо......
Не съм му казал че съм ходил с нея и че сме спали и т.н. , само и само за да не я прецакам и тя да е щаслива незнам защо го правя...
единственото което се чудя е дали искам да съм приятел с нея , защото наистина незнам как мога да бъда приятел с човек които толкова много се е изгаврил с мен...
Съжалявам ако съм ви отегчил .. доста объркано съм я разказал може би .. още ми е прясно от вчера и немога да го проумея , как може да го направи , защо има хора които се подиграват с чуствата на другите...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
блъскам си главата и не разбирам...
![]()
днеска като си писах с нея... се държеше много гадно и се правеше че не и пука , но след като и написах това:
da chakam da mi zvunne telefona
[10:54:42 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: i nikoga da ne zvunne
[10:54:48 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: da chakam da mi klipnesh kato si lqgas
[10:54:51 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: i nikoga da ne go napravish
[10:54:58 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: da chakam da vidq golemi te ti krasivi ochi
[10:55:02 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: i nikoga da ne stane..........................
[10:55:05 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: e tfa mi e
тя за 1 сек. се промени някак .... вече си беше старата Влади.. не ми говореше грубо и гадно като точно преди 1мин...
каза ми истината и защо е направила така...
вече ми е много по леко
Мерси на всички които четоха обърканата ми тема
![]()
няма смисъл да страдаш за нея.постъпила е с теб ужасно гадно!поне можеше да ти каже,че късате и да си се размотава наволя с новото й гадже.а тя какво е направила-изневерявала ти е зад гърба ти!забрави я,защото това момиче не те заслужава.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
q spoko nqma da umre6 za nqkakvo momki4e skore 6e sre6ne6 druga
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
аз и бях казал , ако ше се лъжеме и ако ше си правиме мизерии по добре да си останеме приятели... и тя ми вика ти си луд аз те обичам кви са тия работи дето си ги мислиш и ето... до къде стигна работата ..
а вие ако видите какъв е избрала пред мен...![]()
![]()
![]()
казах и ако си има друг.. щото аз усещах нещо .. дами каже просто и сичко ще свърши .. ама тя не.. и аз глупака и вярвах .. и ето ...
малко останаха свестните момичета... малкоооооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти сам каза че е шаврантия, значи и да направиш всичко да сте заедно няма да си щастлив. Ще мислиш че е с някой, ще я ревнуваш и така нататък.
Ако пък сте приятели ще се измъчваш бавно, бавно и мъчително, докато не ти писня да слушаш за гаджетата й. Ще даваш всичко за нея и после ще стане като в предния вариант.
Ако я оставиш на онзи котлон - ще те боли малко време и после ще ти мине, ще си намериш нова приятелка и ще ти остане красивото чувство че си обичал.
Ти избираш
ти я обичаш това е от ясно по ясно, но нали знаещ ,приятелство, няма такава среда в любовта ,трябва да имащ здрави нерви и да не ти пука вече за нея ако искащ да сте приятели![]()
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
moje bi naistina svestnite momi4eta sa malko dano si nameri6 edna ot malkoto
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
То тя ми даваше зор да се видиме .. абе факана ралта ... още не ми е отговорила на въпроса защо се изгаври така с мене.. кво съм и направил...![]()
![]()
![]()
![]()
В такива моменти и аз не мога да ги разбера женитеЛюбовта ти към нея е голяма, трудно ще я забравиш. Може да се опиташ да направиш известна пауза, след което отново да започнеш контакти с нея. Може и да потръгне. Според мен "просто приятели" никога няма да си останете. Ти ще искаш нещо повече от само приятели, а тя ... тя и аз незнам
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
PLAMENKO относно подписа ти мисля,че беше споменал някаде,е приятелката ти заминавала някаде и по подписа ти личи нещо такова!и аз сега се нервя много,че има хора който най-нахално се гаврят с чужствата на другия е това е много гадно не го пожелавам на никой!!
и относно тази "шаврантия" е постапила много гадно,но не се притеснявай ще си намериш друга,която ще те обича истински и няма да се подиграва с чувствата ти!
успех!!
![]()
![]()
да ... права си за подписа ми ще си го сменя ...
тя уж заминаваше защото е болна от една болест (няма да казвам каква)
едва ли е толкова тъпа да лъже че е болна и за тва да заминава
ама аз ония като го питах що отива там тои вика при мене идва заради мене е тогава вече побеснех ... ама ми мина ..
дано намера некво нормално момиче... искам просто да ме обича и да не ме лъже![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пожелавам ти го и се опитай да не страдаш много!Първоначално написано от PLAMENKO
поне и аз се опитвам да правя това защото пък аз се чувствам доста зарязана от моя....и супер мн страдам макар че не сме скасали и така!
а да ти кажа чесно всякакви ги има поне аз бях свидетелка на едно момче,което се опитваше да привлече внимание като каже,че на военната комисия са му казали,че е болен от рак и имаше смелостта да лъже супер нагло за такова нещо!не,че искам да кажа,че момичето ти може да те е излагало и това не просто има и такав вариант.
![]()
офф.. дано да не е така щото тогава вече незнам
а на тая нейната приятелка леле кво ше и причина ... ше види тая мърла скапана как смело ше ми говори
а иначе тя изобщо не е тва дето беше преди..
питам се
"къде е старата Влади" ?????????????![]()
![]()
![]()
Нормални момичета колкото щеш имаТова,че си попаднал не на тази, която ще те обича вечно и ще си живеете мирно и щастливо през 9 планини та на 10-тата не означава,че някъде там няма момиче, което ще отвърне на чувствата ти както ти би искал... Успех! Не спирай да търсиш!
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
днеска като си писах с нея... се държеше много гадно и се правеше че не и пука , но след като и написах това:
da chakam da mi zvunne telefona
[10:54:42 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: i nikoga da ne zvunne
[10:54:48 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: da chakam da mi klipnesh kato si lqgas
[10:54:51 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: i nikoga da ne go napravish
[10:54:58 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: da chakam da vidq golemi te ti krasivi ochi
[10:55:02 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: i nikoga da ne stane..........................
[10:55:05 AM] P-L-A-M-E-N-K-O says: e tfa mi e
тя за 1 сек. се промени някак .... вече си беше старата Влади.. не ми говореше грубо и гадно като точно преди 1мин...
каза ми истината и защо е направила така...
вече ми е много по леко
Мерси на всички които четоха обърканата ми тема
![]()
da razbiram te kak se 4ustva6 az bqh taka s biv6iq i mi be6e mn gadno i super mn stradah no mi imna i namerih 4oveka koito me obi4a istinski i ne me luje sigorna sam v tova.USPEH DANO NAMERI6 I TI MOMI4ETO KOETO DA TE OBI4A I DA NE TE LUJE POSTOQNO.
Горкияпопаднал си на неправилната...
Аз само не разбрах тя призна ли ти че ходи с друг?
Много гадно...
дам всичко ми призна...![]()
Явно тя не те заслужаваПървоначално написано от PLAMENKO
намери си момиче,което да цени на теб!!!Сигурна съм,че има такова!Защото до колкото виждам /чета/ ти си свястно момче!Хайде УСПЕХ!!!И....животът продължава!!!