.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    foReVeR_LoVe
    Guest

Moderated:Май отново се влюбвам в момчето,което харесвах...

nz kakvo da pravq.mislq 4e otnovo se vlubvam v mom4eto,koeto haresvah ne otdavna.pi6a si s nego v mirc no nz dali da mu razkriq 4uvstvata si.toi mi kazva mn mili raboti i moje bi to4no zaradi tva vazvarna 4uvstvata v men.iska da izlizame zaedno s na6i fr.strah me e da ne se vlubi v fr mi,za6toto njma da go ponesa.ne iskam da go zagubq kato priatel.help me

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

ми тогава излесте само двамата пък и ако те харесфа няма да обърне внимание на другото момиче ...ще стискам палци
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Голям фен
    Град
    :)
    мИРКата НЕ Е реалния живот, ако там ти каже нещо едва ли ще е цялата истина...иначе излезте двамата някъде и виж как ще тръгнат нещата

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    мИРКата НЕ Е реалния живот...
    Замисли се.

Супер фен
    мИРКата НЕ Е реалния живот, ако там ти каже нещо едва ли ще е цялата истина...иначе излезте двамата някъде и виж как ще тръгнат нещата
    Правилно!

Град
    plovdiv

avito_{P}

mi smqtam 4e purvo trqbva da izlizate samo dvamata na kafe ili nqkude drugade.za6to da e zaduljitelno da izliza6 i s dr fr?vij dali naistina vuzvru6ta6 4uvstvata si i ako e taka mu go kaji.ne vqrvam da ne te razbere...
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Правилно!
    и аз се присъединявам към вашето мнение

Голям фен
    Град
    Мила, ще се опитам подробно и мило да ти обясня какво искам д аразбереш. Хората лъжат дори когато те гледат в очите, една усмивка може да те накара да си помислиш че е щастлив с теб...Но това може да е една фалшива усмивка. Трудно е да разбереш дали някой те лъже в очите, а през интернет е невъзможно. Пък и нищо не е сигурно - дали не пише с теб брат му, сестра му, гаджето му или някой негов приятел. Не знаеш дали е пил преди това и дали е адекватен. Няма начин да разбереш това, особено ако човека просто те лъже. Трудно е да обикнеш някой и дори да е така, неможеш да си сигурна дали той те обича истински. Едно е когато в тежък момент той е до теб и ти помогне, друго е когато си весела и той ти говори мило. Но все пак не разбрах дали се познавате, виждала ли си го и...

Повече от фен
    Kak dobre se izkazva tva momiche
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Така е!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    da naistina mirkata ne e nai dobriqt na4in da priznae6 4uvstnata si...a i seki tam se darji razli4no...
    Preceni ti sama kak trqbva da postapi6!!

Guest
    za6to sprqhte da pi6ete be hora?

Голям фен
    Град
    Мила, ще се опитам подробно и мило да ти обясня какво искам д аразбереш. Хората лъжат дори когато те гледат в очите, една усмивка може да те накара да си помислиш че е щастлив с теб...Но това може да е една фалшива усмивка. Трудно е да разбереш дали някой те лъже в очите, а през интернет е невъзможно. Пък и нищо не е сигурно - дали не пише с теб брат му, сестра му, гаджето му или някой негов приятел. Не знаеш дали е пил преди това и дали е адекватен. Няма начин да разбереш това, особено ако човека просто те лъже. Трудно е да обикнеш някой и дори да е така, неможеш да си сигурна дали той те обича истински. Едно е когато в тежък момент той е до теб и ти помогне, друго е когато си весела и той ти говори мило. Но все пак не разбрах дали се познавате, виждала ли си го и...
    Мисля, че това доизчерпва мнението ми. Това е тежката истина

Мега фен Аватара на machoka
    Научете се ВИЕ да предприемате първата крачка..

Няма да ви паднат акциите от това!

look at
    Guest
    vij za tva virtualniq svqt:nie se znaem ot deca s nego taka 4e sam sig 4e toi pi6e s men i t.n.samo 4e si mislq 4e v realniq svqt ne bi se usmelil da mi govori tolkova razkreposteno.ina4e nie se i vijdame no prosto vs den 4atim.ot vr na vr kogato ne mi pi6e me ubiva.zapo4vam da se 4uvstvam ujasno.sega vapros kam mom4etata:kogato momi4eti koeto haresvate e v mirk ili skype vie li i se vklu4vate parvi ili q 4akate neq?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Научете се ВИЕ да предприемате първата крачка..

Няма да ви паднат акциите от това!
    Е... не чете ли оная тема дето я пуснах неодавна... като цяло май от момичето се "очаква" да си седи и да бъде обсипано с мнооого и изобщо цялото внимание на света и да и се запълнят всичките хиляди критерий за гадже...

а тя просто да седи...

успех
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Цитирай Първоначално написано от maldini
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Правилно!
    и аз се присъединявам към вашето мнение
    I aZ, i Az... ot lichen opit znam.. V IRC e edno, no v deistvitelnost...
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от look at
    vij za tva virtualniq svqt:nie se znaem ot deca s nego taka 4e sam sig 4e toi pi6e s men i t.n.samo 4e si mislq 4e v realniq svqt ne bi se usmelil da mi govori tolkova razkreposteno.ina4e nie se i vijdame no prosto vs den 4atim.ot vr na vr kogato ne mi pi6e me ubiva.zapo4vam da se 4uvstvam ujasno.sega vapros kam mom4etata:kogato momi4eti koeto haresvate e v mirk ili skype vie li i se vklu4vate parvi ili q 4akate neq?
    не съм момче, но ако харесваш някой ";тичаш" да си по-близо до бнего. Неззависимо къде е...ако изпитва евентално нещо той би ти се включил. Или не е сигурен в чувствата си и не иска да ги покаже...

Мега фен
    Спри да се сравняваш с другите! Красиви хора много, обаче ако човек изпитва истински чувства към теб, няма да се впечатли толкова от приятелката ти, колкото и да е красива.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krisi_love
    ми тогава излесте само двамата пък и ако те харесфа няма да обърне внимание на другото момиче ...ще стискам палци
    Точно така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си