- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мазило за лице
Вчера ходик при личната ми лекарка да ми препише някво кремче за премахване на пъпки и против пъпки и ту ми разправя че незнаела какво точно да ми препорача и да отида в аптеката там ще ли дами кажат какво мазило да взема.Та отива аз в една аптека в квартала и я питам да ми даде някакво ефикасно кремче пък тая ми вика да отидя при личната да ми препише какво да направя според вас, че тея в кв явно не разбират трябва ли да отидя в по големите вериги аптеки за дами кажат някво ефикасно кремче разбирасе да ми подейства добре а не преди 1 месец хдих да си купя некви серий на avon честно дави кажа като чели още повече ми се явиха та ано знаете нещо по въпросапомагайте
и това е вариант, аз лично бих си взела направление за кожен лекар![]()
prepory4vam ti acne out active...na mene samo to mi pomognaDrgo efikasno ne6to e salicilov spirt 1% sys Hlornitromicin na kapsulki
ne se se6tam drugo kakvo moga ti prepory4am....Zynerit (mai taka se pi6e6e) bilo efikasno...aide uspeh...aaa daa i Dalacin T pomogna na mnogo moi poznati...da ti kaja takiva produkti ima kolkoto iska6 vyprosa e ve4e da uspee6 da uceli6 nai-efikasniq za teb
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
zynerit az sym polzvala ne e efikasen..Първоначално написано от ^FaiNt^F
т. 2, 9