.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Guest

страх ме е да се бия

абе незнам ама като малък ме бяха набили едни цигани и т тогава ме е страх да се бия...
    и назнам избягвам вси4ко..
    знам 4е ви сжу4и тупо, но ми е мноо кофти някои като ми се дърви и аз като
    путка да се обурна и да си замина,,,
    незнам страх ме е да не ми с4упят нос или зъб..

Guest
    кое пък те кара да мислиш,че тези дето се дървят не ги е страх да им счупят нос или зъб?колкото повече се държиш като путка,толкова повече си усложняваш положението и ще ти се качат на глават.

Guest
    Атакуваш, когато ония не очакват и където не очакват. Това ти гарантира първите 2-3 тупаника да са твои. Обикновено кат' налупам някой така е нок-аут... Ако ли пък не стане пък спринт, докат' е шашнат оня.

Guest

Re: страх ме е да се бия

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    абе незнам ама като малък ме бяха набили едни цигани и т тогава ме е страх да се бия...
    и назнам избягвам вси4ко..
    знам 4е ви сжу4и тупо, но ми е мноо кофти някои като ми се дърви и аз като
    путка да се обурна и да си замина,,,
    незнам страх ме е да не ми с4упят нос или зъб..
    И мене ме е страх,но се опитвам да не го показвам много.

Guest
    Атакуваш, когато ония не очакват и където не очакват. Това ти гарантира първите 2-3 тупаника да са твои. Обикновено кат' налупам някой така е нок-аут... Ако ли пък не стане пък спринт, докат' е шашнат оня.
    Не мислиш ли че това е малко курвенска постъпка.Знам,защото и на мене ми се случи.Аз избягвам да се бия,но един пиклъо реши да ми налита на бой.Набих му песниците и той после като тебе курвенската със засилка в гръб докато си говоря.И знаеш какво стана,а-цчупи ми челюста.Обаче преди да разбрера го хванах за ръката и пак му наби песниците след това стана малко меле.Даже и след това се хвалил,а след като разбрал за случая от "големият мъж" сега се оправдава като путка.

Всеки го е страх. Този, който казва, че не го е - лъже.

Както каза някой по-горе - скачаш, докато оня не очаква и е 90 % сигурно, че ще го набиеш.

Не мислиш ли че това е малко курвенска постъпка.Знам,защото и на мене ми се случи.Аз избягвам да се бия,но един пиклъо реши да ми налита на бой.Набих му песниците и той после като тебе курвенската със засилка в гръб докато си говоря.И знаеш какво стана,а-цчупи ми челюста.Обаче преди да разбрера го хванах за ръката и пак му наби песниците след това стана малко меле.Даже и след това се хвалил,а след като разбрал за случая от "големият мъж" сега се оправдава като путка.
    Никой не говори за нападане в гръб. Това е подло. Става въпрос да скочиш на противника, докато той е с лице към тебе, но не очаква. Това е.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    1. виж ми подписа
    2. искам да ти кажа че винаги е по добре да се обърнеш и да си заминеш като путка то ситуацията от това да се дървиш и ти, ако ще да можеш да се биеш и да си 9ти дан примерно. а тва че ще ти счупят нос или зъб бъди спокоен не е толкова лесно поне моят нос явно е железен засега, по голяма е вроятността да ти направят скулата или окото сини. челюстта също приспада към жилавите и трудно чупливи части на тялото (знаеш ли че ако си я затвориш устата на долната челюст и трябват 800 нютона в посока обратна на захапката за да се отвори, преведено 80 кила)

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Понякога е по-достойно да се обърнеш и да си заминеш...Или пък да опиташ да решиш спора със спокойно обяснение...е разбира се ако не става...малко под адамовата ябълка (това и в малкълм май го имаше хаха) с 2 пръста и около слънчевия сплит...Удар,който не изисква сила,но докато се осъзнае от него ще му трябва известно време...

Номерът не е да биеш, а да не те бият.

Супер фен
    ами ако си отворен и ти е в кръвта одърви му се и ти...що пък не праиш му и ти проблем и когато неочаква ТУП и е набит

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не съм на мнение, че е голяма гордост да се биеш и да решаваш всички конфликти чрез насилие. Така че мисля, че това, че замълчаваш и си тръгваш не е толкова отрицателно. Умният винаги остъпва. Боят не е начин да демонтрираш превъзходството си над някого.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Номерът не е да биеш, а да не те бият.
    в повечето слушай е по добре да те набият и оставят, отколкото да набиеш един и на следващият ден да ти скочат 10

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    неможеш да определиш с какъв ще се биеш, чъщо не е лесно да определиш путка ли е или не е, за тва първо бегай после се защитавай, па ако те набие... ще мине

Guest
    Виж ся не говоря да го биеш в гръб. Ама ако някой ти се прави и е свикнал да не му отговаряш то тогава ще му дойде като гръм от ясно небе, ако го шибнеш няколко пъти. И примерно не е хитро, ако оня се окаже някъв кикбокьор, сетиш ли се? Защото нетрениран човек ще падне, ама ако е някъв боец по-добре да избягаш отколкото да те смаже, нали?

Guest
    Далаверата не е в силата или бързината, ами местата на удряне. Когато някой ти налита на бой, няколко бързи тупалки в лицето вършат прекрасна работа.

Guest
    Виж ся не говоря да го биеш в гръб. Ама ако някой ти се прави и е свикнал да не му отговаряш то тогава ще му дойде като гръм от ясно небе, ако го шибнеш няколко пъти. И примерно не е хитро, ако оня се окаже някъв кикбокьор, сетиш ли се? Защото нетрениран човек ще падне, ама ако е някъв боец по-добре да избягаш отколкото да те смаже, нали?
    Е,не знам и той може е мислил така.Друг път се е отварял и знае че аз такива като него не ги приемам много насериозно,но сега ме беше ядосал и аз изках да го дразня да видя до къде ще му стигне нахалството на това малко пишлягарче.Е,налетя ми ама си изяде боя.Падна разбира се и вече не смееше да се жъмби.Да но после още двама го надумаха да удря колко има сила в гръб и да бяга.Обаче аз не паднах а докато избяга го хванах и пак го ударих няколко пъти.Обаче другите джама решиха да му помогнат.Голяма честност,нали.

Samo glupacite se biqt!

Цитирай Първоначално написано от EnJoY ThE LoVe
    Samo glupacite se biqt!
    И аз си мисля така. Ако няма как по-друг начин да се оправиш с някой, налиташ на бой. Това да не е първобитнообщинния строй или сме някакви животни да оправяме всичко с бой. Признавам, че има всякакви "мъжаги" дето се правят на голяма работа, но просто избягвай да се засичаш или общуваш с такива.

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Понякога е по-достойно да се обърнеш и да си заминеш...Или пък да опиташ да решиш спора със спокойно обяснение...
    Когато някой ви види няма да направи разликата кой е идиотът с проблем, и е толкова зле че да не намери думи за решението му. Понякога се налага и тогав другите съвети на Джамалска са много уместни

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а ако ти се наложи да го правиш???
    Именно. Не е хубаво да се маризиш, но понякога просто се налага.

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    в повечето слушай е по добре да те набият и оставят, отколкото да набиеш един и на следващият ден да ти скочат 10
    И откъде ще ти скочат тия 10 човека? Нямаш ли приятели?

Град
    Compton
    zapishi se na kick box ili muay thay primerno i nqma da imash problem.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    И откъде ще ти скочат тия 10 човека? Нямаш ли приятели?
    е аз примерно съм 95% от времето навън сам., аз да не си имам някви приятели бодигарди навсякъде? имах предвид примерно се сбия с някой мухъл от даскало и на следващият ден от храстите пред даскало ше изкочат 10-тина... пък на следващият ден аз ще си намеря 30-тина и ще намеря онея 10-мата и така ще стане....

Guest
    така,сега чуйте един дърт побойник кален в десетки битки.занимавал съм се с муай тай и кик бокс и съветвам всеки от мъжки пол да мине през тези спортове.къде да удряш?еми що не го шибнеш адамовата ябълка(гърлото)?там адски много боли,не съм видял човек ударен там да не се търкаля и повръща поне половин час.Не ти трябва силен тупаник,просто го шибваш и падат на земята.другото ефективно е ритник в слабините,също абсурд да продължи боя след такъв удар.Бичме в носа също е ефективно,защото като рукне кръв печелиш психологическо предимство и който и да е насреща и както и да се е надървил се насира малко или много.В боя ако те ударят на други места болка почти няма да усетиш,заради адреналина,така,че какво ти пука?Освен това ако събориш някой на земята не го оставяй,а просто го размажи,да ти имат респект и страх после,да знаят,че с когото си се бил си го насинил здравата.Един да размажеш така,показно пред всички ти обещавам,че никой повече няма да ти налита на бой,като те видят колко си луд.От лудите всички бягат,така,че действай

Da_Devil
    Guest
    Batka ko da ti kaja i az bqh kato tebe (kato maluk me bieha dosta i mi vzimaha parite po golemite) no s vremeto vse pove4e i pove4e ne mi puka6e dokuto edin den nekuf ciganin ne mi poiska parite, az vidqh 4e e samo toi i o6te edin s nego i zatova go blokirah na mqsto na sledva6tiq den me hvanaha 7 mangala i ko da praq maina sinini kolkoto iska6 no ot togava ve4e ne mi puka6e kolko sa i kakvi sa ( e vse pak ako sa 1.90 na 110 brat nikuf 6ans) ama .. nekvi lapeta da mi se praqt prosto izpadat v koma ve4e. Tui 4e savetut mi e Ne se predavai! Kogato nekoi doide da ti se prai na geroi budi smel neka ne ti puka pogledni go ot tazi strana (pone az taka pravq) ako e edin ili ako sa dvama moga da im navredq ako sa pove4e nai mnogo da me nabiqt i posle ... 6te gi hvana pootdelno i boi boi boi ('') i nakraq 6te razberat 4e ti ne se dava6 lesno i 6te te ostavqt namira puk i vzemi suberi nekvi priqteli i im pokaji koi komandva parada ) xexexe

така,сега чуйте един дърт побойник кален в десетки битки.занимавал съм се с муай тай и кик бокс и съветвам всеки от мъжки пол да мине през тези спортове.къде да удряш?еми що не го шибнеш адамовата ябълка(гърлото)?
    Това е глупаво, защото така можеш да очистиш някого като нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си