- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- страх ме е да се бия
Аз за около 10-те години, през които съм тренирал бойни спортове, все още не съм чупил челюсти или каквито и да било кости.
Както и да е, имай си мнението за бойните изкуства. До какво стъпало ми е "мръднал мозъка", съм готов по-всяко време да доказвам, така че можеш да застанеш най-накрая зад думите си, да се обосновеш и да ни покажеш колко по-долу се намираме спрямо теб. Съдейки по тона ти, ще ти е много благо, ако успееш да ни засегнеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сигурно те е страх да удариш или нараниш някой, и аз съм така... сигурен съм че мога да се бия, знам къде да удрях, как да удрям, всичко основно в кикбокса, и повечето от моя клас имат респект към мен и нали може така да си пускаме шегички и нали приятелски да се боричкаме, ама да ударя някой наистина, не че ме е страх, но ми е някакво гузно какво ще му стане, как ще го ударя и такива работи.
Но все пак ако се запишете на някакъв боен спорт, при всички спаринги и тренировки ще те надъхат![]()
![]()
Това е пълна глупости да се случи на някой трениран да му скочи като не очаква и така ще го паркира че няма да види от къде ще му дойде, ей така един прятел винг чун тренриа и го нападнаха в едно кафе нацели го с една длан в носа и му го сплеска направо тва са глупости ! да нападаш в гръб и путкенската като не очаква
Всеки го е страх да се бие, дори и тренирани хора който са черни колани по едно или две бойни изкуства дори и повече, това се дължи заради инстинкта за самосъхранение, и адреналина който се отделя от надбъбречната жлеза ! Въпроса е да успееш да го преодолееш, и мен са ме били като малък някви големи, но не бяга цигани, но са ме били някоко пъти, като имаш проблем със страха от личен опит ти казвам и мен са ме томозили в училище и бях страшно страхлив, записваш се на киокошинкай, или таекуондо итф и като направиш 10 спаринга ще се пречупиш
Не се притеснявай и на мен се е случвало някой ден ще ти писне и ще преодолееш всичко товаПървоначално написано от ;5204035
важно е с кого се биеш - ако няма шанс да те вкарат в пирогов, според мен е добре да можеш поне да отвърнеш ( ако ще това да означава да тренираш нещо, за да поддържаш "бойна" форма)
за мъж
за жена, по-добре да можеш да бягаш бързо с токчета, или бързо да ги събуваш
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не мисля,че някой ще тръгне да те бие безпричинно,ако ти самия не се месиш в скандали.Не съм ставала обект на такъв тормоз или дори свидетел в училище,но предполагам,че е възможно някой,който се мисли за „големия мъжага“ да ти посегне.
Ако се случи така или се случва не мисля,че държанието ти ще бъде като на „путка“ ако НЕ отвърнеш,напротив за мен това по скоро ти прави чест,защото не си на това първобитно ниво че да се биеш.
Иначе според мен ВСЕКИ малко или много го е страх да се бие.
Хващаш го с двете ръце за блузката, дигаш го у въздуха и ще се насере .... ако след това ти скочи удряш му глава в носа и няма да те бутне ....
Научете се да се събличате чисто голи за отрицателно време и няма да ви се налага да се биете.
Бате, тая тема е от началото на форума. Върнахте ме във времето на енфието, напиването с бира и чекиите скришом от майка. По темата. Който иска да се научи да се бие, трябва да се бие. Практика му е майката.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Като цяло да ... трябва примерно бокс да тренира или каквото и да е бойно изкуство
Междудругото да попитам може ли да ми обясните да задавам въпрос като тема ?