.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Iveto_f_f
    Guest

импусливни/спокойни момичета

Какъв тип момичета повече ви харесват:импулсивни,непред видими,диви,емоционални,пр казливи ИЛИ по-тихи,спокойни и мълчаливи?И защо?Кой от двата варианта най-много ви възбужда и какво по-точно?Кой от двата типа момичета най-много ви дразни и защо?Какво трябва да притежава едно момиче според вас за да е многоо секси и да ви вземе акъла както се казва,и сърцето,и други работи..?

Анонимно човече
    Guest

Re: импусливни/спокойни момичета

Цитирай Първоначално написано от Iveto_f_f
    Какъв тип момичета повече ви харесват:импулсивни,непред видими,диви,емоционални,пр казливи ИЛИ по-тихи,спокойни и мълчаливи?И защо?Кой от двата варианта най-много ви възбужда и какво по-точно?Кой от двата типа момичета най-много ви дразни и защо?Какво трябва да притежава едно момиче според вас за да е многоо секси и да ви вземе акъла както се казва,и сърцето,и други работи..?
    Аз лично харесвам спокойните по тихи да не се правят на голяма работа защото изглеждат супер тъпо така.А не мисля че който и тип да е ще ме възбуди ако нямам чуства към него Панимаеш

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    най-добре е от всичко по-малко...
    алелуя.

Мега фен
    Аз пък мразя пикльовци, които виждат жена, която казва какво мисли и веднага казват, че е такава или онакава, надува се, прави се на голяма работа и т.н. Говорим за това какъв е човекът, а не на какво се прави.

Предпочитам спокойни ... Не ти се качват на главата за щяло и нещяло
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз се кефя на диви, страстни, непредвидими, импулсивни, маниакални, извратени, "лоши", емоционални, палави, горещи... повече синоними не ми идват наум като се сетя ще пиша

допълнения:
    луди
    приказливи де да знам може, макар че по често и без думи става
    перверзни

колио
    Guest
    Да са импулсивнии.. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си