.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Какво да направя?

Здравейте всички!Ето какво ми е мойта мъка.Направо не издържам и искам да я споделя с вас.Аз съм не много скромен,но не и с прекалено самочувствие и харесвам едно момиче 3 години по-малко от мен,което е заможно и просто не знам дали съм момче за нея като не съм толкова заможен(в днешно време както гледам жените гледат да си осигурен но не знам дали тя е такъв тип).Но проблема е там,че не знам дали и тя ме харесва, защото имаше един предишен приятел за който не знам дали още ходят или там каквото правят, но ме дразни страшно много.И другият проблем е, че ние излизаме момчета в компанията, а в дискотеката се събираме с компанията на това момиче което харесвам и сме доста близки мога да кажа.Ходил съм да я изпращам неведнъж, но просто не намирам смелост да я заговоря за нас,защото винаги е с още поне 1 приятелка.Какво мога да направя?Помогнете!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Ясно е какво трябва да направиш: когато сте заедно на диско или където и да е, дори и да сте заедно с приятели, просто започни разговор с нея...ако е сама, по-лесно ще се отпусне да говори лични неща. Първо я питай дали още е с гадже и тогава и сподели (ако си струва) чувствата си. А сигурен ли си, че тя не се досеща, че я харесваш?

Голям фен
    6tom ste bilizki o6te po -dobre. az mislq 4e trqbva da q zagovori6, da i kaje6 kakvo izpitva6 kym neq (pyrvo q pitaj dali o6te hodi snejnoto gadje).

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Така е!Поговорете си..Друг начин няма!И все пак...не си ли обърнал внимание на държанието й с теб?!Някакви погледи...нещо което да ти подскаже,че те харесва?!

Guest
    Здравейте всички!Ето какво ми е мойта мъка.Направо не издържам и искам да я споделя с вас.Аз съм не много скромен,но не и с прекалено самочувствие и харесвам едно момиче 3 години по-малко от мен,което е заможно и просто не знам дали съм момче за нея като не съм толкова заможен(в днешно време както гледам жените гледат да си осигурен но не знам дали тя е такъв тип).Но проблема е там,че не знам дали и тя ме харесва, защото имаше един предишен приятел за който не знам дали още ходят или там каквото правят, но ме дразни страшно много.И другият проблем е, че ние излизаме момчета в компанията, а в дискотеката се събираме с компанията на това момиче което харесвам и сме доста близки мога да кажа.Ходил съм да я изпращам неведнъж, но просто не намирам смелост да я заговоря за нас,защото винаги е с още поне 1 приятелка.Какво мога да направя?Помогнете!

k0gat0 ste v disk0teka ili nqkade drugade..izvikai q nastrani i si p0g0v0rete.Pitai q za predishniq i priqtel kak st0qt neshtata m/u tqh...i kat0 ti kaje si preceni dali da i sp0delish chuvstvata si ili ne! k0gat0 q izprashtash vzemi da q cunkash pyk m0je da stane nesht0... mn uspeh ti jelaq :}{}

Guest
    Ами понякога се държи все едно иска да ми каже нещо и дори като играем заедно пак ме поглежда особено или поне на мен така ми се струва.Според мен и тя ми дава знаци, но явно и аз трябва да се реша да я питам за нещо относно нас.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами понякога се държи все едно иска да ми каже нещо и дори като играем заедно пак ме поглежда особено или поне на мен така ми се струва.Според мен и тя ми дава знаци, но явно и аз трябва да се реша да я питам за нещо относно нас.
    Така де това беше моя пост ама забравих да се логна

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Ясно е какво трябва да направиш: когато сте заедно на диско или където и да е, дори и да сте заедно с приятели, просто започни разговор с нея...ако е сама, по-лесно ще се отпусне да говори лични неща. Първо я питай дали още е с гадже и тогава и сподели (ако си струва) чувствата си. А сигурен ли си, че тя не се досеща, че я харесваш?
    Напълно съм съгласен с това мнение.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    6tom ste bilizki o6te po -dobre. az mislq 4e trqbva da q zagovori6, da i kaje6 kakvo izpitva6 kym neq (pyrvo q pitaj dali o6te hodi snejnoto gadje).

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    6tom ste blizki trqbva da razbere6 dali za neq ima zna4enie finansovoto sastoqnie! moje6 da i kaje6: Mislq 4e 4uvstvata mi prerastvat v pove4e ot priqtelski! slu6ai sarceto si nai ve4e ...to nikoga nqma da te predade!

YSPEH!

....i ne zabravqi jivota e samo edin izjivei go pulnocenno \/

Да подновя една стара тема, която така и не я разреших когато му беше времето.

Минаха няколко години, малко от малко се променихме.

2006 Да започна докъде стиганаха нещата. Имаше един по скромен разговор относно това...за приятеля и. Дали е още с него и т.н. Тя ми разказа и като цяло не исках повече да задълбочавам, защото те си се криеха и малко хора знаеха. Споделяше ми страшно много неща и продължаваше да го прави. 2007 година заминах на бригада за около 5 месеца и продължихме да държим връзка. След като се прибрах тя нямаше търпение да се видим. Беше се видяла, в деня когато се прибирах с най-добрия ми приятел и го беше питала кога точно ще се прибирам и дори след като се видяхме тя ми каза, че ми звъняла на българския номер, но той не беше в мен. Малко след това се раздели с приятеля си. Станахме пак много близки и доста неща отново си разкрихме, за проблемите ни и всичко останало. Ходихме няколко пъти на кафе всичко беше 6+, но трябваше да отивам студент... Така малко се отдалечихме и отново не стигнахме до този разговор за чувствата ни между нас. От тази година поддържахме връзка по скайп, тя ми споделяше почти всичко и аз бях така към нея. В дискотеката редовно играехме заедно и в нея все още имаше този поглед, който разпознавам, че иска да ми каже нещо или беше просто погледа който ме лъжеше. В крайна сметка след няколко такива излизания един заможен "приятел" (такъв го мислех, но едвали ще ми подаде ръка в нужда...) ми наговори едни неща с които да ми каже, едвали не, "Тя не е за теб". Тя беше на другия край на масата и го чу, аз не разбрах. Това така и го казах, но тя го знаеше. След това тя като, че ли се дръпна от мен. Това беше към края на 2007. След това станаха и разни странни неща. В едно кафе получих странно писмо в кое ми се разкриваха доста неща относно тези пропуснати несподелени неща. А тя беше там през една маса поздравихме се в началото и после получих това писмо. После се видяхме и питах за това писмо, но тя отрече да е правила такова нещо. Четох го няколко пъти и всичко се навързваше все едно е от нея. Не можах да разбера какво стана. Жалко, че след 1 седмица се ядосах просто и го изхвърлих... Така и не разбрах дали някои просто не си направи шега. След това буквално повече от 7-8 месеца не си бяхме писали...
    Мина и това лято тя се движеше с един познат също, но не разбрах дали имат нещо повече или просто бяха в една компания. Наскоро не знам как се случи, но тя реши да ми се обади по време на дискотеката и искаше да се видим. Беше с една приятелка, но така и не разбрах защо беше това. На другата седмица отново след дискотека отново се видяхме и този път трябваше да приказваме. Тя ми каза някои неща за преди как е подлудявала тези които били по-големи от нея и искали да им бъде приятелка. Не знам защо го сподели, дали искаше да ми каже, че за нея съм както всички останали? Сподели и за този разговор които е чула от приятеля ми, аз и разказах защо и каква точно е причината за тези думи.В крайна сметка сега като искам да приказвам с нея по скайп или да се видим, тя като, че ли нарочно се прави на недостъпна и не ме допуска до нея. Не знам защо но имам чувството, че този път ниастина съм (inlove).
    Как е устроена женската психика? Как да преудолея тази стена? Директно ли да разкрия чувствата или да изчакам?

Някой да има мнение?

Уоу, човек, кофти работа... Трябвало е да станат нещата още през 2006.. Опитай се да я обедиш да излезнете. Ако успееш, като се видите започни да флиртуваш с нея, покажи й, че не ти е безразлична. Ако ти отвърне, сподели й, че още навремето си имал чувства към нея и сега искаш да опитате, ако не е твърде късно... Но недей да й признаваш каквото и да е било, преди да се обедиш, че и тя изпитва нещо към теб.
    Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Габрово
    Божеееее, ама това си е цял роман , бе човек.
    Както и да е.
    Прочетох го и се чудя какво още чакаш!!!! След акто явно имате някакви близки отношения (или сте имали) толкова време, значи можеш да й кажеш.
    Просто отиваш при нея, обаждаш й се по телефона да се видите , или там каквото искаш..... и й казваш, че вече е крайно време да й кажеш всичко.И тогава й казваш за това, което чувстваш и мислиш.От там нататък вече нещата ще са в нейните ръце.
    Айде успех.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Малко наистина стана като сапунките по телевизията но какво да се прави. 2006 просто наистина отървах момента и след това съжелявах, но сега си мисля, че имам някакъв шанс, до седмица, две, най-много месец смятам, че ще ни се избистрят отношенията. Въпроса
    е, че в момента или ме отблъсква или иска да ме накара да вървя след нея с цел да почна да изпитвам все по-силни чувства и да ме накара да си призная какво чувствам. Все още не съм сигурен как да постъпя. След като не ви вдига и не ми пише има нещо което ще разбера...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си