.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Кой ми обръща повече внимание ли?
    Ами и двамата! Друг е въпросът кой и за какво ми обръща внимание - докато баща ми ми дава пари, защото съм казала, че ще излизам някъде, майка ми подробно ме разпитва къде и с кой и към колко възнамерявам да се прибера. Докато баща ми се интересува как ми е минал денят в училище, майка ми се интересува дали са ме изпитвали, дали съм правила контролно и какви са ми оценките, и т.н. и т.н.

Просто ти отиди при баща си и почни да му разказваш разни работи, без той да те е питал. Разкажи му как е минал денят ти, питай го дали иска утре да отидете някъде заедно или да си вземете бира и чипс и да гледате някой мач в къщи. Поискай мнението му за новата блузка, която си си купила (знам, знам - няма да бъде много вълдушевен, но все пак...) и така може и да се сближите.

mislq 4e e mn prava koto toi ne se int ot teb nakarai go da se zainteresuva :P uspeh

0biChkam SlyNcEt0 :}

Град
    София
    Аз съм на 27 години и се виждам попринцип с родителите ми максимум веднъж на два месеца. Иначе като по-малка нито един от двамата не ми е обръщал особено внимание. И двамата работеха супер много. Родителите ми са страхотни кариеристи и работата им и парите им винаги са били по-важни от мен. Обаче отчасти мисля, че това ми беше и от полза защото отрано се научих да не разчитам много на тях. Единственото нещо за което съм разчитала на тях са били парите, а сега дори и затова не ги търся, защото нямам засега финансови проблеми. Иначе родителите ми разбраха че съм записала да уча право и междурадни отношения когато станах трети курс студентка. Мислеха, че уча икономика.

Guest
    Незнам,моя доста пъти ме е питал в кой клас съм,в кое училище уча,дори не ме е питал къде мисля да кандидатствам!Но баба(майката на татко) разказва че преди е бил много разговорлив и се е интересувал от мн неща,но в казармата нещо по-строго е било и адски много се е променил.

Повече от фен
    ...

И двамата еднакво....минава им мерака вече..порасвам

Фен Аватара на SaSeTo
    Град
    Broken HearTs sTreeT - SomewHere In THe Dark siDe
    Аз не познавам баща си пък и като се замисля и не искам да го познавам
    True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове