.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Сатанистки Поеми

Има ли зайнтересовани ... какво сте прочели и с какви впечатлвния останахте ?
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Metatron
    Guest
    сатанистки поеми ....не
    А Ти какво си чел? Вярваш ли, че си Сатанист? Разкажи нещо за теб, после ще говорим

отговор ... аз всъщност не съм вярващ сатанист ... просто мразя господ .... а ти като глас господен и да ми беше казал че си чел нямаше да ти повярвам :P
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deicide
    отговор ... аз всъщност не съм вярващ сатанист ... просто мразя господ .... а ти като глас господен и да ми беше казал че си чел нямаше да ти повярвам :P
    Все едно познаваш господ та го мразиш. Аман от пубери.

Medicated Angel
    Guest
    Ъмиии .... чела съм само "Тронът на Луцифер", "Черна меса", "Църква на Сатаната", ноо може да кажеш некои други да попрочета,ще ми бъде интересно

Как мразиш нещо, което не съществува? И защо питаш дали някой е чел такива поеми, след като няма да му повярваш, ако ти каже, че е чел?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Metatron
    Guest
    Детски истории, наистина ....
    Наистина, нихилизмът е доста пуберско явление: "мразя всичко, никой не ме разбира" .
    И после, защо си пуснал тема, като нямап доверие на тези, които ще ти отговорят?!

Metatron
    Guest
    Лигавата простотия също е форма на нихилизъм, нисша обаче

Голям фен
    Град
    SF
    stiga 4ete tekstovete na deicide 4e suvsem 6e se oburka6 na nevrustna vuzrast.za6to mrazi6 gospod i kak taka go mrazi6 ama ne si vqrva6t.satanist li si,ateist li si,kakuv si?6e ti kaja kakuv si spored men - nedorasul dri6lio koito se pravi na interesen.100% ni6to ne otbira6 ot zasegnatata v temata ti materiq...hodi si jigosai oburnat krust na feisa i si slagai pijamata 4e detskite po nacionalnata po4ti svur6iha.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си