- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сатанистки Поеми
Има ли зайнтересовани ... какво сте прочели и с какви впечатлвния останахте ?
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
сатанистки поеми ....не
А Ти какво си чел? Вярваш ли, че си Сатанист? Разкажи нещо за теб, после ще говорим![]()
отговор ... аз всъщност не съм вярващ сатанист ... просто мразя господ .... а ти като глас господен и да ми беше казал че си чел нямаше да ти повярвам :P
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Все едно познаваш господ та го мразиш. Аман от пубери.Първоначално написано от Deicide
Ъмиии .... чела съм само "Тронът на Луцифер", "Черна меса", "Църква на Сатаната", ноо може да кажеш некои други да попрочета,ще ми бъде интересно![]()
![]()
Как мразиш нещо, което не съществува? И защо питаш дали някой е чел такива поеми, след като няма да му повярваш, ако ти каже, че е чел?Първоначално написано от Deicide
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Детски истории, наистина ....
Наистина, нихилизмът е доста пуберско явление: "мразя всичко, никой не ме разбира" .
И после, защо си пуснал тема, като нямап доверие на тези, които ще ти отговорят?!
Лигавата простотия също е форма на нихилизъм, нисша обаче![]()
stiga 4ete tekstovete na deicide 4e suvsem 6e se oburka6 na nevrustna vuzrast.za6to mrazi6 gospod i kak taka go mrazi6 ama ne si vqrva6t.satanist li si,ateist li si,kakuv si?6e ti kaja kakuv si spored men - nedorasul dri6lio koito se pravi na interesen.100% ni6to ne otbira6 ot zasegnatata v temata ti materiq...hodi si jigosai oburnat krust na feisa i si slagai pijamata 4e detskite po nacionalnata po4ti svur6iha.Първоначално написано от Deicide