Значи не казвам че старите са тъпи...въобще не са лоши,но що не измислите и някви за потребителите с над 600-700(Мисля че тогава "ставаш" "Мега фен")?Щото е малко тъпо така,не мислите ли?
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
o 6te e superПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
6te bude mnogo hubavo =D>
Честно казано не мисля, че ранговете са най-важното и най-хубавото в този форум. На мен изобщо не ми пречи и не ме интересува какво къде пише, така че...не смятам за нужно да им се обръща толкова внимание.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ЗА! \/
На мен ми харесва идеята сами да си избираме ранговете...някои може и да не ги интересува, но те са част от профила, а всичко в него говори поне малко за съответната личност...
Иначе - подкрепям и тази идея...
Аз пък не съм съгласна с мнението.
Високите рангове предизвикват флууд и безмислени мнения. Не смятам че форумът има нужда от това. А и защо, по дяволите, са толкова важни тея рангове??? Не е ли все едно дали ще си "Новак" или "Мега Фен"? Не, не е все едно, защото "Новаците" нямат право да говорят, за разлика от "Мега Феновете", нали???
Затова аз предлагам тотално премахване на ранговете, защото те не предизвикват нищо хиубаво!
Имам следното предложение ....
Ранговете да бъдат по желание на юзърите ... тоест срешу определен брой пста да има няколко възможни ранга който юзърът да може да избира сам ... или да се прецедира със точки .... всеки пост да се отценява със точки в зависимост от серйозноста на темата и съдържанието на поста ... и от това в кой раздел нафорума е пуснат ... и да може за определено количество точки да се заменя за определен ранг .... това позволява на по старите юзъри да ползват привилегий в ранга .... като за да няма сърдити ще е най добре да се нулират постовете на всички ...
Също така трябва да се даде възможност юзърите сами да измислят ранговете си срешу по-солидно количество точки/постове.
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Подкрепям !Първоначално написано от Estranged
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Estranged
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
и аз съм за премахване на ранговете. те са само мотивация за флууд. мисля че нямат място в голям форум като този. трябва да има само рангове "потребител", "модератор" и "админ".
Ранговете са стимула в флуудовата йерархия \/
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Вярно е.Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Аре ве хора,кво става?Вижте анкетата.Повечето хора искат новри нангове()!Погрижете се.?
![]()
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
a sega6nite s kolko meniq se poqvqvat?
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...