- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mnoga sam o4aqna !!! pomo6t !!
Mom4eto koeto obi4am izliza s drygo momi4e. Az naistina mnogo ama mnogo go haresvam i obi4am i neznam kakvo da pravianemoga da my se me6a v li4niq jivot i nemoga da my kaja koi da haresva ,no samata az nemoga bez nego ,a sme prosto priqteli
![]()
i neznam dali vob6te 6te se poly4i ne6to
10! 6te se borq do posledno!!!!!
![]()
Това,че той излиза с друго момиче не означава непременно,че светът е свършил!!!
Флиртувай с него и ако нещо излезе,давай.Но ако той не отговори,просто се отдръпни.
В крайна сметка не може да го преследваш вечно!Първо,защото му разваляш щастието и второ,заради самата себе си-няма да се унижаваш по такъв начин!![]()
Аве ако не ходите значи си е съвсем нормално да излизя с друга!За тва изяснете си кво чуствате и ще развереш дали ще стане работата или НЕ
Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!
Съгласна 8-Първоначално написано от e_l_i_z_a
spoko i ted 6e te zabeleji no za tva 6e trqbva vreme
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Първоначално написано от CHELUVCHICA
![]()
...ako istinski obichash nqkoi pusni go da bude svoboden...
A ti si haresai nqkoi drug...otvori si o4ite i za drugite mom4eta![]()
Ако го обичаш,ще се бориш,и нищо няма да те спре,но това,че си влюбена в него не значи че той няма да излиза с други!Така че действай и ти,излез с някое момче,забавлявай се,или пък ако не можеш да го забравиш признай му какво изпитваш и току виж излезе нещо!Успех мила![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..
Флиртужаи с него направи вси4ко вазмижно за да баде пове4е време с теб да те забележи.Апак ако не стане зарежи го не е само тои на света има и др мом4ета
Първоначално написано от e_l_i_z_a
NAPALNO SAM SAGLASNA,NI6TO NE TI PRE4I DA PROBVA6.!!!!!!
USPEH![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...