.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    _f_
    Guest

Moderated by W.I.M.: Да му призная ли какво изпитвам ?

zna4i stava vapros za edno mom4e s koeto se poznavame ot okolo edna godina.kato se zapoznahme za malko da tragnem no izvednaj vsi4ko se provali i po4nahme samo da se karame nai 4esto za gluposti.predi okolo mesec toi po4na da se zaka4a s men da me pregra6ta.za tozi edin mesec nie si govorihme pove4e otkolkoto sme si govorili prez cqlata tazi edna godina.6tra6no mnogo mi haresva oba4e toi qvno ideq si nqma 4e imam nqkvi 4uvstva.postoqnno mi se usmihva pravi mi nqkvi nameci oba4e ni6to pove4e.tazi nesigurnost me izma4va.kato izlizam s nego vinagi se slu4va ne6to hubavo-govorim si pregra6ta me se ligavim se oba4e do tam.neznam kvo da pravq iskam da stane ne6to po seriozno mejdu nego i men no me e strah 6toto ima i drug problem vsi4kite mi priqtelki go mrazqt.kajete mi kvo da napravq da mu kaja li kvo izpitvam?

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Просто и той е несигурен ва това дали ти го харесваш затова тои се държи така. 100% съм сигурен че те харесва такаче действай

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Това,че прятелките ти го мразят не е пробле, защото, ако те наистина държат на теб, ще напраяват усилие да се понасят с него.
    Що се отнася дали трбва да му покажеш, че изпитваш нещо към нег - ЕСТЕСТВЕНО. Сама каза, че се измъчваш така като не знаеш. Нямаш и какво да губиш...не сте супер добри приятели. Понякога ние трябва да правим първата крачка, лошо няма. А и ми се струва, че той това чака ти да направиш. Деиствай и успех.

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Ако не те харесваше,нямаше да търси никакъв контакт с теб,а ето,че го прави!100% те харесва!Само че не е сигурен дали ти го харесваш,затова по-сериозно се закачай с него и го остави да направи първата крачка!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    Просто и той е несигурен ва това дали ти го харесваш затова тои се държи така. 100% съм сигурен че те харесва такаче действай
    съгласна съм! все пак момчето не е надарено със свръхестествени способности, че да знае кви ти са чувствата направи ти първата крачка като му ги разкриеш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Млако е несигурен-това е всичко.Щом и ти изпитваш нещо към него не се страхувай да поемеш инициятивата в свои ръце

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a
    Ако не те харесваше,нямаше да търси никакъв контакт с теб,а ето,че го прави!100% те харесва!Само че не е сигурен дали ти го харесваш,затова по-сериозно се закачай с него и го остави да направи първата крачка!
    Мда, съгласна съм .
    I`m trying to make your dreams come true...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Icaki

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    sometimes_ Пуснато на: 07.05.2 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

e_l_i_z_a написа:

Мда, съгласна съм .
    me too
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

По- добре му кажи какво изпитваш. Според мен той също те харесва, но не мога да ти кажа как ще реагира на признанието ти... ти го познаваш по- добре Казвам ти го това, защото има вероятност да се стресне, ако наистина не е очаквал (поне в моя случай беше така, ама нали знаеш- всеки луд с номера си) . Действай, няма какво да губиш, само може да спечелиш. Успех!

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Млако е несигурен-това е всичко.Щом и ти изпитваш нещо към него не се страхувай да поемеш инициятивата в свои ръце

i az sym na tva mnenie!deistvai!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си