.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

kak da go nakaram da me obikne?

zdraveite,otskoro si imam priqtel.iskam da se sblijim i da se privurje kum men,kak da go postigna?kak da pravq,kak da se durja i izob6to vsi4ko za da go nakaram da me obi4a?tova e edinstveniq na4in da go zadurja i da e smen.toi poprincip se vlubva silno,stiga da uspeq da mu vlezna pod kojata...no kak?daite suveti pls i ne mi kazvaite emi to stava ot sebe si...taka e,no vse pak moje da se napravi ne6to nali kak se postiga taq privurzanost?osven da sum mila...kakvo o6te>?
    blagodarq vi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Бъди мила с него, показвай му колко много дръжиш на него, колко много го обичаш и искаш да сте заедно.
    Успех.

Guest
    a taka nqma li da se otdrupne ot men 6toto 6te re6i 4e sum mu v krakata??i 6te mu stana bezinteresna

Голям фен
    emi vij sega mila, spored men trqbva da byde6 sebe si, ne ti trqbvat pravila za tova kak da se dyrji6. prosto bydi tova koeto vsy6nost si i mu pokazvaj kolko mnogo go obi4a6, sigurna sym 4e 6te si ostanete zaedno. Uspeh \/

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Зависи от теб самата.
    Всеки трябва да има лична свобода. Какво искам да кажа с това?!?- не прекалявай с вниманието ти към него. Недей да го задушаваш, защото тогава наистина може да се отдръпне.
    Успех.

ми чесно казано съвети няма за това ...просто найстина му покажи , че го обичаш друж се мило но не и досадно...но все пак всичко с времето си ,стискам палци
    VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..

Като за начало бъди себе си !Мисля,че въпроса ти е глупав,защото не можеш да накараш някой на сила,чрез пари или пък чрез молби да те обича.Просто не може така ...то ако беше толкова лесно ..жовота щеше да е много по случен.Ноо да не излизам извън темата...така,така.. С времето всичко ще си дойде на мястото,ще имате и хубави и лоши мигове заедно,и все пак ако найстина има нещо между вас в следствие на обстоятелствата то може да се превърне и в обич...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Budi sebe si,nikakvi skandali na pyrvo vreme,dori kogato my se nervish mnogo - zamylchi zashtoto moje da te pomisli za isterichka..
    Ne kazvam da si mulchish kogato ne e prav ,govorq za drebni neshta ot sorta na " trqbvashe li sa da kupish tfa a ne onova"...
    Pokaji kolko si dobra po dysha,mila,gotina,sveja,vseotdaina.Pokaji my che da skysa s tebe shte e nai-golqmata greshka v jivota my

Супер фен
    МмМм просто гледай да си оригинална измисляй интересни теми за разговор,интересни места където да се срещнете...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ами според мене трябва да разговаряте повече... просто за някакви общи работи, за нещата от живота, за това, което те притеснява или вълнува така ще се опознаете повече
    разбира се не може само на сериозни теми да си говорите
    закачай се с него, шегувай се, някой път можеш да го базикнеш с нещо за да погъделичкаш егото му :P понякога бъди мила, друг път се прави на непукистка - все едно си с него ей така, между другото така за него ще представлява интерес да разбере истинското ти мислене и чувствата ти ... ще поиска да те завладее
    и така ден по ден нещата все повече ще си идват на мястото просто трябва да споделяте заедно повече моменти и да бъдете интересни един на друг
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    sofia
    nasila hubost ne stava trqbva da poiz4aka6 za da moje toi da e siguren v 4uvstvata si
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ani4ka18

не можеш да накараш насила някой да те обича повече от това, което изпитва. все пак чувствата са част от личното пространство и именно затова са толкова дълбоки - защото никой няма право да се меси в тях и да се опитва да ги променя

NEmogesh po dobre si strushi glavata v nekoq stena ZAPOMNI

Guest
    pitah prosto kak da se sblijim.naposleduk se slu4va taka 4e samo az go tursq kak da go nakarm da me iska po-silno?be6e dosta hlutnal i iskam pak da go usetq tiova kak da go zaintriguvam?pls help

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си