.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

Moderated by W.I.M.: Той е от класа на бившия ми, кефи ме :(

zdraveite....postoqnno si mislq za edno mom4e ot mnogo otdavna ne sam se 4uvsvala taka...daje po4ti nikoga...toi e edna godina po maluk ot men i e v klasa na po biv6oto mi gadje i mom4eto koeto haresvah i po4ti hodihme minalata godina...ta kakto i da e tfa 4e sa v edin klas no ima i dugo...te sa nai dobri priqteli...kak li 6te izlejdan v o4ite mu ako mu priznaq 4uvstvata si ?! imam li izob6to nqkav 6ans...mnogo go haresvam... [-o< [/img]

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Голям фен
    hmm ako biv6iq ti te e zabravil i nqma 4uvstva ne razbiram za6to da ne ste zaedno. ako ste priqteli o6te po dobre, kaji mu i pitaj dali toj ima ne6to kym teb

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    това, че са в един клас не трябва да те плаши даже и тези другите момчета, с които си ходила преди, да не са те запомнили с добро, не вярвам, че твойта любоф би се повлияла от тях ако наистина те харесва защото все пак чувствата не могат да избледнеят само заради чуждото мнение
    най-добре не крий нищо, а му кажи и стискам палци да се съберете
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~

mersi...

zdravei mersi za pomo6ta ti...6te se postaraq no ako ne mi otgovori na 4uvstvata 6te sam mnogo razo4arovana i tajna no vse pak 6te opitam...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    това, че са в един клас не трябва да те плаши даже и тези другите момчета, с които си ходила преди, да не са те запомнили с добро, не вярвам, че твойта любоф би се повлияла от тях ако наистина те харесва защото все пак чувствата не могат да избледнеят само заради чуждото мнение

И ако случайно не отговори на чувствата ти,споко.Ако тва ще те успокои-аз съм минавала през това.
    Успех!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    И аз съм на същото мнение.

Супер фен
    Внимавай щом са най-добри приятели....може и да те харесва ама да се подиграе с теб заради приятеля му

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    NIe nz dali imash shans,otide i sama go popitai,kaji mu tova koeto kaza na nas i shte rasberesh
    uspeh ! \/
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

am kad da ti pomogna bix ti kazala da ne ti pyka s koi si xodila ama znam 4e ti puka i to mnogo obqsni na a.....4e go xaresva6 i vij toi ko 6a ti kaje obi4am te moq malka princeso0o0o

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си