- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Той иска да сме само приятели :(
ludo vlubena sum v edno mom4e no toi iska da sme samo priqteli kakvo mislite ima li na4in da napravq ne6to taka 4e toi da me haresa
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
mi az ne se se6am no moje s vremeto da te vozprieme kato ne6o pove4e
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
tova e problema 4e az ne sum 100% sigorno 4e toi ne me haresva za6toto toi poprincip e mnogo sramejliv
vse pak vi blagodarq za mneniqta
to4no za tova govorq toi moje da me haresva no da go e sram da mi priznae
hei ne se ot4aivai mila nqma da e edinstven...haresai si nqkoi dug...
![]()
Съжалявам.Щом иска да сте само приятели,по-добре го остави и бъдете само такива.Ако му се навираш насила нищо няма да стане.Насила хубост не става.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Щом е така, го покани да излезнете някъде само двамата, без приятели и т.н. Докато си лафите, в удобен момент, го питай какво мисли за теб и така. Другото ще си дойде от само себе си.Първоначално написано от blueberry1671
![]()
Успех.![]()
И аз мисля така!Първоначално написано от Labelle
blagodarq za savetite vi
Ами целуни го и ако срамежлив и затова не прави нищо, малко вероятно да се дръпне. Ако пък се дръпне.. Зарежи го и си търси нов.Първоначално написано от blueberry1671
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Macka, ne se 4uvstvai gadno, oba4e imam edni pr, koito mn me haresvat za gadje, oba4e az ne.Ne kazvam 4e ne durja na tqh, oba4e viziqta im ne me kefi.VSEKI IMA RAZLI4EN VKUS![]()
![]()
Ne se natujavai i da ne ti puka.Ima mota koito da te haresvat takava kakvato si.Ne priemai 4e e zaduljitelno toi da ne te haresva, moje da ima kup drugi pri4ini.Prosto poneje sum v takava situaciq, no ot drugata strana tgi vlizam v polojenieto i predpolagam kak stoqt ne6tata.