.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Power Point

Hybrid View

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин

Power Point

Здравейте хора.Абе в даскало правим презентации и понеже аз нещо се шматкам само пък е нямам свестни идей...........та стига съм се оправдавал.Мисълта ми е дали някой от вас има е така някоя готинка презентация правена на Power Point , която може да ми метне.Ако някой ми се намира нещо моля да ми драсни два реда или тук или на PM и ще му дам поща да ми я прати.

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~

Re: Power Point

Цитирай Първоначално написано от Г0ст
    Здравейте хора.Абе в даскало правим презентации и понеже аз нещо се шматкам само пък е нямам свестни идей...........та стига съм се оправдавал.Мисълта ми е дали някой от вас има е така някоя готинка презентация правена на Power Point , която може да ми метне.Ако някой ми се намира нещо моля да ми драсни два реда или тук или на PM и ще му дам поща да ми я прати.
    Ние правихме в училище.Имаме 6.Много е як тоя проект,интересен е!Значи,измисляш си тема,примерно любим град,любим филм...Търсиш картинки в гугъл,които примерно да слагаш за фон,други за галерия,посветена на това,което представяш в презентацията ти...Намираш информация за темата,която си избрал....Добавяш малко ефекти на показването на страницата и всичко е ок.Ние правихме презентация по един много як,любовен филм-Тетрадката.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    И аз имам. Темата е "През лятото в Родопите" Имам 6 на нея, много е добра, ако я искаш кажи.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Guest
    А да поясниш защо някой трябва да ти изкара оценката? Докато някой работи вместо теб, за теб, ТИ през това време какво ще правиш - ще се излежаваш, ще се разхождаш, ще бъдеш на купон...??? Голям хитрец се извъдил!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    И аз имам. Темата е "През лятото в Родопите" Имам 6 на нея, много е добра, ако я искаш кажи.
    Zdr, molq te prati q na men, za6toto az obojavam Rodopite! Ne q iskam za daskalo - nie ne pravim takiva ne6ta v u-6te l0o0ve_only_vask0@abv.bg 6te sam mn blagodarna i 6te q razgledam s udovolstvie!!! 10x

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    ycMuBkaTa аре , че станахме много кандидатите вече.Пратих ти PM-че ама нещо те няма никаква.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Извинявайте, че се забавих толкова. Но просто бях на даскало и не съм разбрала, че сте ми писали. Пратих презентацията и на двата мейла
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Извинявайте, че се забавих толкова. Но просто бях на даскало и не съм разбрала, че сте ми писали. Пратих презентацията и на двата мейла
    Blagodarq ti mnoooogoooooo \/ \/

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

Цитирай Първоначално написано от I_lo0ove_VaSk{}
    Blagodarq ti mnoooogoooooo \/ \/
    eeeeeem, stra6na e, takmo q razgledah, neveroqtna, bravo!!!!!

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

loving memory
    Guest
    Da vi popitam-nali ima edni effekti,primerno nadpisa,koito izliza da se zavarta ili ne6to ot sorta,i za da posledva sledva6tiq slide sa6to,kakvo trqbva da se napravi,ima li na4in ot samo sebe si tiq ne6ta da stavat(da se osa6testvqvat) ili vseki pat trqbva da natiskam s mi6kata?!

loving memory
    Guest
    aide de mn0g0 vi m0loq otgovarqite na vaprosa mi !!!!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Начин има ама неме карай да ти обяснявам , защото доста от давна вече не съм отварял тая програма.

Цитирай Първоначално написано от loving memory
    Da vi popitam-nali ima edni effekti,primerno nadpisa,koito izliza da se zavarta ili ne6to ot sorta,i za da posledva sledva6tiq slide sa6to,kakvo trqbva da se napravi,ima li na4in ot samo sebe si tiq ne6ta da stavat(da se osa6testvqvat) ili vseki pat trqbva da natiskam s mi6kata?!
    Слагаш ефекта, който си си избрала на един от слайдовете и от долу има едно бутонче "Apply to all slides" - натискаш го и готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си